Var du på Umami på tirsdag, eller på Diner'n på søndag? Da må du være obs!

Var du på Umami i tirsdag 27. juli i perioden 15-17? Eller på Diner'n på Kippermoen søndag 25. juli mellom 18-20?

To personer som var på Umami på tirsdag, samt en person som var på Diner'n på søndag har i ettertid fått påvist Covid-19. Dette opplyser kommuneoverlege Hege Harboe-Sjåvik om i en pressemelding i dag. Andre personer som ​var på Umami eller Diner'n i disse tidspunktene om å være oppmerksom, og kontakte koronasenteret for test ved symptomer. Dette gjelder også for vaksinerte. 

Telefonnummer til koronasenteret: 41 41 33 22

Personene var på gjennomreise, og er isolert i en annen kommune. 

– Vi som jobber her skal testes i morgen, men kommuneoverlegen tror at sjansen for at vi er smittet er minimal. Derfor er det ikke behov for at vi settes i karantene, forteller Erika Bjørkås, innehaver av Umami.

– Vi har det veldig travelt for tiden, og er bare i nærheten av gjestene i noen få sekunder. Vi er heller ikke veldig nært dem når vi serverer ved bordene, så det går nok bra, fortsetter Erika.

Men om du har vært innom Umami på tirsdag 27. juli i perioden 15-17 eller Diner'n søndag 25. juli mellom 18-20, og får symptomer, bør du testes.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.