Ulrikke Nilsen er ute av The Voice. Foto: Tv2/The Voice

Ulrikke er ute av The Voice: –⁠ Det har vært en ære og en glede å jobbe med et talent som deg

Ulrikke Nilsen fra Mosjøen fikk stående applaus etter sin fremførelse i kveld.


Ulrikke Nilsen (22) var én av bare 16 igjen i The Voice på TV2, og i kveld gjorde hun en nydelig tolkning av «Adore you» av Harry Styles.

Mosjøjenta fikk stående applaus fra både publikum og mentorer i Nydalen, og hennes egen mentor Ina Wroldsen sprang spontant opp på scenen for å gi henne en klem. 

– Den fremgangen du har vist, måten du lytter, måten du lærer, sammen med den gudegaven du har fått… Det er bare en vinnerkombo! Du naila det. Jeg er så stolt! Kom hit med det, sa Wroldsen og klemte Ulrikke. 

Også Espen Lind var begeistret. 

– Dette likte jeg veldig godt. Du klarer å trekke meg inn i det du holder på med. Jeg blir bergtatt fra første øyeblikk, sa Lind. 

Det var det norske folk som i kveld avgjorde hvem som skulle gå videre i The Voice, og det var til slutt André Askeland Hagen på Inas lag som vant flest stemmer. 

– Det beste med å være med er å ha fått stått på scenen så mange ganger, og alle folkene jeg har blitt kjent med. Det har vært så fint, sa Ulrikke, da det ble klart at André gikk videre. 

– Dette har ikke noe å gjøre med at du ikke er god. Jeg mente det jeg sa om at du hadde en uslåelig kombinasjon. Det har vært en ære og en glede å jobbe med et talent som deg. Du må bare ringe! Vi fortsetter å jobbe, sa Ina Wroldsen. 

–––––––––––––––––––––––––––––

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.