Skjermdump fra NRK

Trøbbel med stemmetelling - Sandra med videre likevel

Skrevet av Kristian Rødvand
13.09.2020 00:55 - OPPDATERT 13.09.2020 07:00

Sandra røk ut, men får ny sjanse takket være problemer med sms-avstemmingen

Sandra Lyng Haugen røk egentlig ut i lørdagens Stjernkamp, men på grunn av feil med sms-avstemmingen får Sandra likevel bli med videre i programmet.

– Vi fikk noen tilbakemeldinger om at enkelte som har stemt via sms ikke fikk kvitteringsmelding. Vi så også at vi fikk inn veldig mange sms-stemmer etter at avstemmingsperioden under sending var over, og derfor kan vi ikke garantere at vi har et helt riktig resultat. Det er jobben vår å sikre en rettferdig avstemming, så dette er vi nødt til å ta en grundig gjennomgang av, seier Mirja Minjares, prosjektredaktør i NRK, i en pressemelding.

Country sto på programmet denne lørdagen, og Sandra hadde valgt seg Dolly Partons klassiker "Jolene". Hun fikk tilsynelatende ikke nok stemmer til videre avansement, men får nå altså en ny sjansen. Det er artisten svært takknemlig for.

– Det ble en følelsesmessig berg-og-dalbane etter sending. Først var jeg utrolig lei meg, og så ble eg veldig glad da jeg fikk vite at jeg er med videre. Det eneste som var positivt med å tru at jeg røk ut var å slippe å synge opera, men jeg elsker å ta ei utfordring, så nå er jeg selvsagt klar for det også, seier Sandra Lyng Haugen i den samme pressemeldinga.

LES OGSÅ:

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.