Nyvalgt leder i Vefsn JFF, Torstein Einrem (th.) blir her utnevnt til æresmedlem i VJFF i 2016. Utmerkelsen fikk han av fylkessekretær Rolf Arne Tønseth.

Torstein er nye leder i Vefsn Jeger og Fisk

Skrevet av Redaksjonen
10.04.2019 17:20 - OPPDATERT 11.04.2019 07:02

Han har vært medlem i Vefsn JFF i mange år, men aldri innehatt styreverv før.

Nytt styre i Vefsn Jeger- og Fiskeforening

Vefsn JFF hadde tirsdag 12. mars sitt årsmøte på Milano i Mosjøen. Etter noen år med stagnert aktivitet var det i år duket for rekordoppslutning på årsmøtet. 

Veteran valgt til leder
Foreningen har alltid vært i gode hender og framstår som veldrevet, til tross for at sentrale verv, som formann har vært ubesatt. I år greide årsmøtet å fylle samtlige verv, både til styret og til undergruppene.

Nyvalgt leder i foreningen er Torstein Einrem, en mangeårig veteran i Vefsn JFF, men aldri tidligere innehatt styreverv i hovedlaget.

– Tror du det blir utfordrende å overta lederrollen i Vefsn JFF?

– Det er jeg ikke bekymret for, sier en ydmyk nyvalgt leder. Vefsn JFF har alltid vært en aktiv forening med et rikt aktivitetstilbud. Det er ikke leder og styret som står for den gode aktiviteten, det er det undergruppene som gjør, sier Einrem.

Mye dugnad
Vefsn JFF har et stort mangfold aktiviteter knyttet opp mot 5 hytter og et naust, ett jaktskyteanlegg med to lerduebaner og løpende elg, en særdeles aktiv fuglehundgruppe, jegerprøveopplæring og årsmøtet greide også å finne personer til et fiskeutvalg. 

– Er det noen utfordringer dere står overfor?

– Vi er nok velsignet med en veldig enkel jobb. Utfordringen er som alltid å finne tid i hverdagen til den aktiviteten vi liker, nemlig jakt, fiske og friluftsliv. At hyttestyrene bruker sin tid på vedlikehold til det beste for alle og at fuglehundgruppa arrangerer kurs, veiledning, jaktprøver og sosiale arrangement på dugnadsbasis til det beste for alle interesserte er det bare å ta av seg hatten for! Hovedoppgaven for oss i styret blir å hjelpe til der vi kan. Vi skal spille hverandre gode og tilrettelegge for samarbeid, sier Torstein Einrem.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.