Kitt Grønningsæter.

Takket ja til å bli den nye lederen i Visit Helgeland

Styret i Visit Helgeland AS har i styremøte den 28. juni 2022 vedtatt hvem de ønsker som ny leder.


Styret i Visit Helgeland AS har vedtatt å tilby Kitt Grønningsæter rollen som daglig leder/reiselivssjef i Visit Helgeland. Grønningsæter har takket ja til tilbudet.

Visit Helgeland, som er heleid av alle kommunene på Helgeland, er regionens viktigste redskap for å gjøre Helgeland synlig på reiselivskartet. Selskapet er en viktig ressurs både for reiselivet og for kommunene på Helgeland, og ikke minst for de som kommer på besøk.

Reiselivet på Helgeland er i rivende utvikling. I løpet av de to pandemiårene var veksten i overnattinger helt på topp nasjonalt, og f eks Lofoten er nå passert målt i antall overnattinger på hotell, campingplasser etc.

Samtidig står reiselivet som andre sektorer i samfunnet overfor store muligheter og
utfordringer. Både en usikker verden og hensynet til bærekraft gjør at man må tenke nytt, og samtidig åpner det seg nye muligheter med bedre kommunikasjon og nye tilbud.

I høst takker Torbjørn Tråslett av etter å ha vært daglig leder og drivkraft i Visit Helgeland siden starten ti år tilbake. Da er det en stor glede for styret i Visit Helgeland å ønske Kitt Grønningsæter velkommen som daglig leder og reiselivssjef.

Grønningsæter har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor, og hun har lang
ledererfaring. Hun kommer nå fra stillingen som rådmann i Rødøy kommune.

Styreleder Svein Arne Brygfjeld gir uttrykk for store forventninger til å få Kitt Grønningsæter med på laget.

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.