Foto: Hemnes Kommune

Starter nytt konsept i lokalene til tidligere Korgen Vertshus

Skrevet av Redaksjonen
20.09.2019 12:36

Korgen Vertshus begjærte midt i august konkurs. Styret i Olderneset Utleiebygg har nå inngått avtale med Snorre Kristiansen om å starte ny drift av bygget som settes i gang i løpet av oktober.

Korgen Vertshus begjærte midt i august konkurs. Styret i Olderneset Utleiebygg har nå inngått avtale med Snorre Kristiansen om å starte ny drift av bygget som inneholder kafé, møtelokale og åtte overnattingsrom. Det skriver Olderneset Utleiebygg AS i en pressemelding fredag. 

I etterkant av konkursen meldte det seg tre interessenter til å drive bygget videre, forteller Olderneset Utleiebygg og fortsetter: 

Etter en totalvurdering har styret kommet til at nytt konsept med Hege Klemetsen som daglig leder, Hamza Turan som restaurantsjef og Snorre Kristiansen som kjøkkensjef, blir beste løsning. 

Snorre er en meget dyktig kokk og i den videre drift vil god mat bli vektlagt som et fortrinn i driften. God service og trivsel både for lokalbefolkningen og tilreisende, skal også bli et varemerke. Det skal videre gjøres tiltak utendørs som slik at bygget framtrer mer forlokkende enn det er i dag.

Snorre deltar for tiden i et bedriftsnettverk igangsatt av Okstindan Kultur og Naturpark, noe han finner svært nyttig.

Som han selv sier:

– Jeg føler at jeg lærer mye om det å drive bærekraftig og dra nytte av andre aktører, samt å ha vektlegge de lokale verdier vi har. Skal vi lykkes i framtiden, trenger vi allianser. Samarbeid med andre aktører innen reiseliv eller fritid er viktig. Vi må være oppfinnsomme og se på nye løsninger og nye muligheter. Samtidig må vi se hva vi er best på, og selge dette på en troverdig måte.

Styret i Olderneset Utleiebygg har stor tro på å få til ei solid og spennende drift av tidligere Korgen Vertshus. Hva navnet på driftsselskapet blir, er foreløpig ikke avklart. Det vil bli gjort noen mindre innvendige bygningsmessige endringer før driften settes i gang i løpet av første halvdel av oktober. Befolkningen i Hemnes – og spesielt Korgenområdet - som i over en måned har savnet et mat- og serveringstilbud, vil nå gå lysere tider i møte.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.