Foto: Roger Marthinsen

Slo til vakt på utested

Skrevet av Roger Marthinsen
17.11.2019 00:15 - OPPDATERT 17.11.2019 08:54

Politiet måtte i kveld rykke ut til et utested i Mosjøen, etter at en person hadde slått til en vakt på stedet. Politet fikk kontroll på vedkommende, og kjørte etterhvert  personen hjem til vedkommendes bopel.

– Personen har fått pålegg om å holde seg der frem til i morgen, opplyser Nordland politidistrikts operasjonssentral, som videre informerer om at forholdet vil bli anmeldt. 

Litt senere måtte politiet igjen oppsøke et utested i byen, da en person som hadde fått beskjed av vakter om å forlate stedet, nektet dette. Vedkommende ble etter dette bortvist av politiet.

Senere på natta tok politiet kontakt med innehaver av en bopel i Mosjøen, etter at naboer hadde klaget på feststøy, slik at de ikke fikk sove.

– Ansvarlig på adressen fått pålegg om å holde det rolig resten av natta, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral. 

På Leland i ble en mann bortvist fra sentrum, etter at han hadde forsøkt å starte en slåsskamp. Mannen, som betegnes som "ikke edru", hadde også opptrådt truende. Han ble bortvist av politiet med beskjed om å holde seg unna sentrum frem til klokken 08:00 søndag.  

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.