Carina Olsen Vesterbekkmo lover at Halsøy skal sparke fra seg både i morgendagens seriefinale, og hele neste sesong.

– Skal sparke godt ifra oss!

Skrevet av Roger Marthinsen
11.10.2019 17:30 - OPPDATERT 12.10.2019 07:02

Halsøy-damene har tatt så store steg i høst, at neste år vil kapteinen kjempe helt i toppen.

I morgen ettermiddag spiller Halsøys damelag seriefinale i 2. divisjon, mot Grand Bodø2 hjemme på Halsøy.

Begge lagene har vunnet sine kamper i høst i suveren stil; Halsøy med 9-0 over Sandnessjøen, 7-1 over Fauske/Sprint og 5-0 over Innstranda2/Tverlandet. Målfestene har gitt Halsøy ett plussmål bedr målforskjell enn Grand Bodø. det betyr at med seier eller uavgjort i morra, så blir Halsøy "mestere" i plasseringsserien.

Kaptein Carina Olsen Vesterbekkmo er forberedt på en tøff, men langtfra umulig,  oppgave mot de røde fra Bodø. 

– Selvfølgelig håper jeg på seier. Vi har tapt begge kampene mot dem tidligere i år, men vi har utviklet oss og har hatt en veldig god høst. Så jeg håper at vi skal klare å sparke godt ifra oss i morgen, sier kapteinen.

Innstranda og Bossmo & Ytteren er lagene som har havnet på de to øverste plassene  i hovedserien i 2. divisjon, de siste to sesongene. Dette har gjort at disse lagene har fått spille en egen høstserie mot de to beste lagene fra Hålogaland, der vinneren får spille nasjonal kvalik om opprykk til 1. divisjon. Med den utviklingen Halsøy har vist i høst, sammen med at klubben har lovende spillere fra de aldersbestemte lagene som kan begynne å banke på døra, ser ikke Vesterbekkmo bort fra at de hvite og røde skal kunne utfordre Innstranda, B&Y IL og Grand Bodø 2, om en av topp 2-plassene neste sesong.

– Ja, absolutt! sier Halsøy-kaptein Carina Olsen Vesterbekkmo.

Les også:

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.