Skal du overføre penger, betale regninger eller administrere kontoene dine må du gjøre det før helga

Skrevet av Roger Marthinsen
10.03.2021 19:30 - OPPDATERT 11.03.2021 13:01

Fredag stenger Helgeland Sparebank for godt – mandag åpner en helt ny bank.

Fredag 12. mars klokka 16:00 blir Helgeland Sparebanks nettbank og mobilbank stengt. Når "banken" åpner igjen mandag 15. mars klokken 06:00, er det som SpareBank 1 Helgeland, med en helt ny nettside, nettbank og mobilbank.  

For kunder i Helgeland Sparebank innebærer dette at man ikke vil ha tilgang til nettbank eller mobilbank i Helgeland Sparebank, fra fredag klokken 16 og frem til mandag morgen. 

– Det betyr at du ikke kan bruke nett- eller mobilbank til å overføre penger, betale regninger eller administrere kontoene dine. Hvis du ønsker å overføre penger mellom egne kontoer eller å betale til andre kontoer, bør du gjøre dette i nett- eller mobilbanken før klokken 16:00 på fredag, melder Helgeland Sparebank i en kundemelding. 

Nedetiden skjer i forbindelse med at Helgeland Sparebank blir SpareBank 1 Helgeland fra mandag 15. mars. 

I tidsrommet frem til ny-banken formelt overtar og er opertativt, vil du heller ikke ha mulighet til å sende inn lånesøknader via Helgeland Sparebanks nettside. Betaling med kort i butikk eller på nett, samt betaling med Vipps, vil fortsatt fungere i dette tidsrommet. 

– Om du ønsker å søke lån i denne perioden kan du kontakte kundeservice, melder banken, som takker kunder for tålmodigheten gjennom helgen. 

– Det er vi avhengig av for å kunne ta i bruk nye systemer og løsninger. Resultatet er SpareBank 1 Helgeland, melder banken.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.