7 år ble meldt savnet i området ved Raudsandhaugtjønna.
HELGELAND

Sju år gammel gutt funnet i god behold etter leteaksjon i fjellet


Politiet i Nordland iverksatte mandag kveld en stor leteaksjon med omfattende ressurser, etter at en sju år gammel gutt var kommet bort fra sin mor og tante. Gutten er i god behold, litt kald, og blir ivaretatt av redningsmannskaper.

– Politiet ønsker å takke alle involverte og er svært godt fornøyd med innsatsen til alle ressurser som har bidratt i letingen etter gutten. Stor takk! melder Nordland politidistrikt i en pressemelding klokken 22.43 mandag.

Store styrker lette mandag kveld etter en sju år gammel gutt som er kommet bort i området Raufjellet-Rausandhaugen ved Rauvatnet.

– Det er et stort apparat i sving. Vi fikk melding fra politiet klokken 19.45. Redningsaksjonen koordineres av politiet i Nordland, sier redningsleder Tore Hongset ved Hovedredningssentralen i Nord-Norge ved 23-tiden mandag kveld. Han viser til Nordland politidistrikt for ytterligere informasjon.

Politiet klokken 19.43 fikk melding om at en gutt på sju år er savnet i området ved Raudsandhaugtjønna ved Umbukta, melder politiet i Nordlandd. Gutten hadde på dette tidspunktet vært savnet i 40 minutter. Gutten er kommet bort fra moren og tanta si.  Politiet har engasjert letemannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder, Sivilforsvaret, Brann-ressurser og Heimevernet. I tillegg er det iverksatt helikoptersøk med luftambulanse og redningshelikopter. Politiet har egne ressurser og hunder på stedet.

***

 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.