Bankgata skole er en av de som rammes av endringene.

Flere Bodø-skoler i karantene

Skrevet av Truls Naas, NTB
15.02.2021 06:36

Lørdag ble det registrert fire nye tilfeller av den sørafrikanske virusvarianten, og flere hundre personer har vært i karantene de siste dagene. Smittesituasjonen i Bodø gjør at skoleklasser fra en rekke skoler nå settes i karantene, og flere skoler får rødt nivå.

Søndag ble det ikke registrert noen nye smittetilfeller, opplyser Bodø kommune.

Nå settes flere skoleklasser og elever fra seks ulike skoler i karantene, deriblant Bodø videregående skole, opplyser kommunen i en pressemelding.

– De er eller blir varslet særskilt med melding fra kommunen. Det kan være direkte fra skolen eller fra helsekontoret, skriver kommunikasjonssjef Tord Berthinussen.

NTG Bodø får rødt nivå fram til tirsdag. I tillegg er det klasser og enkelt-elever ved flere skoler som må i karantene. De er eller blir varslet særskilt med melding fra kommunen. Det gjelder blant annet elever på Bodø videregående skole og Bodin videregående skole.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.