Klart for finalethriller

Rana FK senket Sandnessjøen i kveld. Dermed blir det seriefinale mellom Rana FK og Mosjøen IL.


Sandnessjøen lå an til overlegen seier over Mosjøen IL i forrige juniorkamp da de ledet 3 - 0 over Mosjøen IL på Stamnes Arena, men led et smertelig tap etter en vanvittig opphenting av Mosjøen IL med 5 mål på 7 minutter. I  kveldens juniorkamp mot Rana FK, også den på Stamnes Arena, gikk det heller ikke veien for Sandnessjøen. 

En scoring av Håkon Nerdal i det 25. spilleminutt var nok til at Rana FK kunne ta med seg alle poengene fra Sandnessjøen. Det ble kampens eneste scoring, etter et meget bra angrep av Rana FK.

Rana FK hadde flere store muligheter til å øke ledelsen, men var ikke effektive nok foran mål til å skaffe seg en større seier. Og selv om SIL hadde noen muligheter, var seieren i følge kamprapporten, fortjent.

– Vi hadd stort sett kontroll. SIL hadde også noen sjanser, men totalt sett en fortjent seier, sier Rana FKs Jan Erik Hasselberg.  

Dermed ligger det an til en thriller av en seriefinale på Sagbakken kommende torsdag, mellom to lag som ikke har avgitt et eneste poeng: Rana FK mot Mosjøen.  Mosjøen er også ubeseiret etter seieBegge lag står med 18 poeng, men Rana FK har langt bedre målforskjell enn Mosjøen; 38 plussmål mot MILs 20.

Mosjøen IL må med andre ord vinne torsdagens kamp for å bli seriemestere, og klare for KM-finale mot Bodø/Glimt i SKS Arena på Fauske, søndag 1. november. Med uavgjort vinner Rana FK på målforskjell.

Det blir nok tøft å slå Rana FK på hjemmebane, men er det noe storseieren over SIL viser, så er det at alt er mulig

---------------

LES OGSÅ:

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.