Fire partier Jubelsalami og Jubelsalami med pepper kalles tilbake etter at det ble påvist Salmonella i en miljøprøve fra produksjonslokalet til en råvareleverandør. Det er ikke funnet bakterier i Grilstad sine produkter, råvarer eller produksjonslokaler. Foto: Grilstad / NTB

Salmonellafunn i salami

Skrevet av Roger Marthinsen
30.03.2021 11:54

Grilstad tilbakekaller Jubelsalami etter salmonellafunn

Grilstad tilbakekaller Jubelsalami og spekeskalker etter salmonellafunn.
Fire partier Jubelsalami og Jubelsalami med pepper kalles tilbake etter at det har blitt påvist Salmonella i en miljøprøve fra lokalene til en råvareleverandør.

Samtidig som produktene trekkes tilbake, har Grilstad ikke gjort funn av salmonellabakterier i sine egne produkter, råvarer eller produksjonslokaler, skriver selskapet i en pressemelding. 

– Det er ikke blitt påvist Salmonella hos Grilstad, verken i produksjonslokalene, råvarene eller i de ferdige produktene. Etter dialog med Mattilsynet, og for å unngå usikkerhet blant forbrukerne og kundene våre, trekker vi disse partiene fra markedet, sier direktør Ståle Gausen for innkjøp og næringspolitikk i Grilstad. 

Grilstad trekker også tilbake et mindre parti med Grilstad spekeskalker, fordi det kan inneholde avskjær fra de berørte partiene med Jubelsalami. 

 
 

 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.