-Viktig med fornøyde kunder

Vi satser hardt på kompetanseheving, filosofien vår er at det er de ansatte som er kapitalen i selskapet og da gjelder det å utvikle den best mulig.


-  Jeg stortrives hos Trond Tverå A/S
Som liten humpet hun rundt i gravemaskiner og lastebiler sammen med faren som drev anleggsfirma. Tina Bing har for lengst tatt over spakene selv og styrer den 16 tonn store gravemaskinen med største selvfølgelighet.
 
 
 
- Jeg har alltid syntes det var spennende med store maskiner og trives utrolig bra i jobben. Det var veldig spennende å være med pappa på jobb de gangene jeg fikk være med i oppveksten, så det var vel ikke så rart at det ble maskinfører av meg, sier Tina Bing. 
Den interessen gjorde at hun valgte å bli maskinfører lærling i 2003, som lærling jobbet hun i kalkbruddet i Brønnøysund og tok fagbrevet i 2005.
Etter hvert fant hun veien til Trond Tverå A/S

Firmaet er i veldig vekst og som arbeidstaker er det gøy å være en del av.
Det gjør oss som jobber her veldig stolte, og ikke minst trygge.
Vi har et fantastisk arbeidsmiljø her med mye latter og
Det er fortsatt like gøy å komme på jobb hver dag etter ti år.
Jeg har ikke vært permittert en enste dag siden jeg begynte, bare det sier mye om bedriften. 
Så jeg ville ikke byttet jobb med noen avslutter Tina Bing.
Daglig leder Øystein Johansen er fornøyd med å ha kvinnelige ansatte hos Trond Tverå.
Vi har akkurat ansatt en dame til i firmaet, så vi er fornøyde med å ha et slikt mangfold i et mannsdominert yrke.
 
 

 
-Viktig med fornøyde kunder
Fornøyde kunder er nok en av hovedgrunnene til at driften går bra. Firmaet strekker seg langt for å finne de gode løsningene og kaster seg kjapt rundt når kundene ringer med et problem som må løses eller en jobb som må gjøres. En annen faktor er arbeidet som legges ned i å heve kompetansen i den eksisterende arbeidsstokken.
 
Vi satser hardt på kompetanseheving, filosofien vår er at det er de ansatte som er kapitalen i selskapet og da gjelder det å utvikle den best mulig.
Vi kurser også de ansatte etter de kvalifikasjoner vi har behov for om de ikke har kurset fra før av.
Det er viktig for firmaet Trond Tverå å ha mange dyktige arbeidere hos oss, forteller Øystein. 
 
-Maskin entreprenørenes forbund
 Selskapet har meldt seg inn i maskin-entreprenørenes forbund, noe som gir økte muligheter innen kurs og kompetanseheving. Der har vi lagt ned en betydelig innsats og penger. Som har resultert i at vi har økt fra to til seks sertifiserte ADK1 rørleggere.
Vi oppfordrer også de ansatte til å ta fagbrev, og vi har et sterkt fokus på den biten, det skal være gode utviklingsmuligheter i firmaet for de som ønsker det, sier Johansen.
Våre oppdragsgivere stiller også større krav til oss som entreprenør i forhold til kompetanse og fagarbeidere. Kompetanseheving er en del av strategien for å posisjonere oss i markedet.
 
 
-Ekstratilbud til kundene
Når det regnes anbud og gis pristilbud bruker vi ofte 3D modeller som en del av pakken slik at kundene ser hvordan sluttresultatet blir. 
 

 
Vi har ansatte hos oss som masseberegner, tegner inn og lager profiler på tomtene slik at folk ser hvordan det blir seende ut. Det settes opp i en 3D modell for å visualisere hvordan sluttresultatet blir og enkelt sagt hva kunden betaler for. 
 
-Fornyer maskinparken
Det er ikke bare kompetanse det investeres i, maskinparken består jevnt over av nytt og topp moderne utstyr som er tilpasset de jobbene firmaet utfører.
Vi fornyer maskinparken fortløpende, det er også for å tilrettelegge for et bra arbeidsmiljø for de ansatte. Samt at vi har et mål om å drive så grønt som mulig, for å tilfredsstille dagens klima og miljøkrav.
Vi har allerede kjøpt 2 EL-biler og vi kommer til å satse på alternative energikilder fremover.

 


 
-Nyrenovert verksted 
Også lokalene og verkstedet til Trond Tverå på øya har fått et «ansiktsløft».
Vi har nettopp Renovert alle bygningene og verkstedet på øya og lagt ned vannbåren varme i verkstedgulvet, som igjen kommer både administrasjonen og mekanikerne på verkstedet til gode. 
Kontorbyggene har også fått et vanvittig løft – det er som natt og dag, det ble virkelig bra etter oppussingen. 
Ny renoveringen gjør til at Arbeidsmiljøet bli lettere og bedre for alle ansatte, noe som er viktig for oss.
 
-Utvider og investerer 
Trond Tverå AS utvider horisonten og satser nå på hele Helgeland som markedsområde. Vi har mye arbeid som er under utførelse og vi regner nesten daglig på nye jobber på Helgeland.
Vi er fortsatt et Mosjøen-firma selv om vi nå satser på hele Helgeland, så Hovedsatsningen vår er fortsatt Mosjøen og vi satser knallhardt her, vi ønsker å styrke de lokale arbeidsplassene avslutter Øystein Johansen.

 
For mer info om Trond Tverå , klikk her: https://www.trondtvera.no