MYKE VERDIER: – Garnserien fra Mjuk har blitt veldig populær og så er den en stor bonus at du kan laste ned gratis strikkeoppskrifter, sier butikksjef Hilde Lamo på Ekstra Halsøy.

–⁠ Vi har flere ulike garntyper i nøye utvalgte blends

Stadig flere blir opptatt av å lage en sunn og næringsrik meny. Da er tilgangen til gode råvarer helt avgjørende


Det lille Extra gjør en stor forskjell
 
 
Nå kan du sikre deg fem om dagen, til rekordgunstige priser. 
 
– Vi vet at kundene våre verdsetter et stort utvalg av frukt og grønt. Derfor er vi stolte over å kunne tilby 11 prosent medlemsbonus på nettopp disse varene, sier Hege Romstad og Lill Heidi Kjærstad hos Extra Mosjøen.
Det betyr at du for hver hundrelapp du bruker på fersk frukt og grønnsaker, får du 11 kroner tilbake. Det er ikke uvanlig for en familie å bruke opp til 1.000 kroner i måneden på frukt og grønt, noe som utgjør 12.000 kroner i året. Men din Coop-bonus sparer du dermed hele 1.300 kroner
 
SUNT OG NÆRINGSRIKT
Stadig flere blir opptatt av å lage en sunn og næringsrik meny. Da er tilgangen til gode råvarer helt avgjørende. Og på Extra får du nettopp det, det lille Extra. Du kan velge mellom prisgunstige produkter og den økologiske serien til Änglamark. Sistnevnte stiller også med et komplett utvalg av urter.
Medarbeiderne på Extra Mosjøen bruker myet tid på å sjekke at alt er ser bra ut i frukt- og grøntavdelingen. For dette blir på en måte litt av det visuelle hjertet i butikken.


 STORE FREMSKRITT: – Det har skjedd en revolusjon innen tilbudet av varer uten gluten og laktose. I tillegg øker vi utvalget av økologiske og veganske produkter, sier Hege Romstad hos Ekstra Mosjøen.
 
EN TILBUD TIL ALLE
Med et ekstra stort utvalg blir det også plass til å sørge for flere grupper finne nettopp det de jakter på. Som produkter uten gluten og laktose - og vegan-varianter.
 – Her har det skjedd en eksplosjon de siste årene hvor både utvalg og kvalitet har økt betraktelig, sier Hege Romstad.
Både eksterne produsenter og Coop selv jobber hardt med å utvikle nye tilbud innen alt fra melblandinger, brød, pasta og sauser. Og i stedet for melk kan du i dag dra nytte av ris-, soya- eller havremelk.
 
EGEN STRIKKE-KOLLEKSJON
Men når du har et ekstra stor utvalg til ekstra lave priser, handler det også om gi kundene noe mer. Det er er Mjuk Garn kommer inn i bildet. Dette er Coops egen garn-kolleksjon.
 Butikksjef Hilde Lamo på Ekstra Halsøy er selv en ihuga strikkeentusiast og vet hvor mye det betyr at du kan få tak i det du trenger i ditt eget nærmiljø.
 – Vi har flere ulike garntyper i nøye utvalgte blends, slik at du kan finnet nettop det du selv trenger, sier Lamo.
 
TRYGGE KJØP
Garnet er produsert av merkevarehuset House of Yarn, som er en av Nordens største leverandører av kvalitetsgarn.
 – Derfor kan vi også garantere at garnet er produsert i henhold til nasjonale og internasjonale lover for bruk av kjemikalier, understreker Lamo.
 House of Yarns samarbeidspartnere er dessuten medlem av Initiativ for Etisk Handel - IEH. Dette skaper en ekstra sikkerhet for deg som strikker og for dem som du strikker for.