- Vi er den eneste lokalt eide bilbedriften her i distriktet, det er vi veldig stolte av.

Bedriften er solid og det er en fin sikkerhet både for de ansatte, men ikke minst kundene


Lever av fornøyde kunder
Vi er den eneste lokalt eide bilbedriften her i distriktet. Det er noe vi er veldig stolte av. Bilfokus er bygd opp stein for stein. Vi har levert biler til fornøyde kunder i elleve år nå og har fantastiske kunder og fjorten meget dyktige ansatte som har gjort at vi er der vi er i dag, sier daglig leder Sverre Storvik.
 
Rett bil til rett folk
Bedriften har en målsetning om å hjelpe kundene med å finne rett bil for å dekke deres behov best mulig. På grunn av lang erfaring i lokalmiljøet kjenner de ofte kundene godt, det gjør jobben enklere.
Selvfølgelig, noen ganger har vi også bommet. At bilen ikke var helt rett for dem. Da har vi funnet en løsning på det også. Vi føler på et sterkt ansvar for kundene våre og er veldig bevist på at i det øyeblikket vi har solgt en bil til en kunde, det er da jobben virkelig begynner.
 
Stabil aktør i en ustabil bransje
Bedriften er solid og det er en fin sikkerhet både for de ansatte, men ikke minst kundene. Det er viktig at kundene vet at de har en lokal aktør å gå til.
Vi gikk inn og kalte oss Bilfokus fordi vi skulle ha fokus på bil. Det er det vi kan, det er det vi skal konsentrere oss om og det er det vi skal bli enda dyktigere på i årene som kommer.
 
Næringskunder
Når vi startet opp var det vel ingen som kjørte Ford varebiler her i distriktet, til at vi nå er blitt blant de største på varebilsiden de siste årene.
Det er en solid jobb som er lagt ned i å øke markedsandelen. Et av stikkordene til suksessen er ekstraservice.
Når jeg selger en bil til en næringskunde er det et stort ansvar for meg. For jeg skal påse at de har en bil de kan tjene penger på hver dag. Om den er inne på service eller om det er noe annet, skal de få låne en bil slik at de får opprettholde driften sin og levere hos sine kunder.Slike enkle filosofier er viktig mener jeg. 


Rekord år
I 2021 har vi hatt en helt utrolig vekst, vi kommer til å få en hundre prosent omsetningsøkning fra i fjor. Grunnen til veksten i år er at vi har lansert den første hel elektriske bilen, Ford Mustangen hos oss. Vi har hatt et fantastisk produktspekter på ladbar hybrid som har slått an i markedet. Så har næringsaktiviteten gjort at vi har solgt utrolig mye varebiler. I tillegg har vi truffet på bruktbilmarkedet, forteller en fornøyd daglig leder.