Utfordrende tider, men gode resultater

Det er selvfølgelig en trygghet for kundene våre at det er vi som ansetter arbeiderene på fast kontrakt.


Finner de rette folka til de rette jobben

Jobzone Helgeland er en del av den landsdekkende Jobzone-kjeden, og tilbyr alle tjenester innenfor rekruttering og bemanning. De har lokal forankring, og god kjennskap til miljøet og menneskene på Helgeland, noe som gir stor trygghet for både jobbsøkere og kunder. Jobzone er i dag det største norskeide bemanningsselskapet i Norge, og kampen om dyktige og kompetente arbeidere har aldri vært så tøff som nå.
 
Skalerer opp 
Daglig leder Lars Martin Kaggerud Sølberg forteller om et godt år, og at de ser frem til den ruvende utviklingen som skal skje på Helgeland de neste årene. Vi har det allerede travelt på jobb, så med den kommende økende etterspørselen i vente har vi sterke tanker rundt det å ansette enda en ressurs til kontoret vårt på Helgeland. Det er selvfølgelig morsomt at vi har en vekst å vise til, og at vi dermed får mulighet til å skalere opp. Det vil jo gjøre oss bedre rustet fremover, og vi vil i større grad få rukket over alle byene på Helgeland.
 
Utfordrende tider, men gode resultater
Da Norge stengte grensene i mars 2020, ble det ekstra utfordrende for bemmaningsbyråene å hente inn utenlandsk arbeidskraft. Det har også guttene hos Jobzone Helgeland lagt merke til. Til tross for det har kontoret levert gode resultater, forteller han.
Det er ikke slik at den utenlandske arbeidskraften kommer til Norge, og stjeler jobbene våre her. Vi ser rett og slett at det ikke utdannes like mange yrkesfagarbeidere som før, og med alle prosjektene som er på gang er vi nødt til å hente utenfra. Vi har selvfølgelig strenge krav for kompetanse og egnethet, og har en trygg og gjennomført database hvor CV-ene til alle våre ansatte ligger samlet. Det gir oss god oversikt og kontroll, slik at vi enkelt kan finne de beste jobbene til de aktuelle kandidatene, samt tilby våre kunder et godt og bredt utvalg av arbeidere til de prosjektene de jobber med. Det er stor konkurranse om arbeiderne, men vi har konkurransedyktig lønn og betingelser slik at vi er et attraktivt og trygt valg for arbeidere som ønsker å komme til Norge å jobbe.
 
Trygghet og kvalitet
Fra før av har Jobzone Helgeland vært tett på flere store prosjekt som har strukket seg utover hele Helgeland, og de opplever at kundene er fornøyde med de avtalene de får fra dem.
Det er selvfølgelig en trygghet for kundene våre at det er vi som ansetter arbeiderene på fast kontrakt, slik at de kan ta inn flinke folk til de midlertidige prosjektene de jobber med. I tillegg til det er det vi som stiller med klær og verktøy, og det det måtte være. Vi har på det meste hatt 128 folk ute på ulike prosjekt, så det blir spennende å se om vi kommer opp på et høyere nivå de neste årene, avslutter en engasjert Sølberg.