Effektiv skjerming: – Stadig flere av våre kunder har oppdaget hvor effektivt det er med en god solskjerming i boligen, sier glassmester og daglig leder Per Jacob Hansen hos J. Eberg Hansen AS.

Suksess med
lokal kvalitet

Skrevet for J. eberg hansen as
09.10.2020 19:41

Etterspørselen etter solskjerming har aldri vært større og da er J. Eberg Hansen AS stolte over å ha lokal kvalitet i porteføljen.

– Det er utrolig flott at vi kan tilby et produkt som til de grader er utviklet for nordnorske forhold, sier glassmester og daglig leder Per Jacob Hansen.

BEHAGELIG INNELIV
Og da tenker han på Tundra Screen som faktisk er produsert i Mosjøen. Tundra er den eneste produsenten som leverer produkter som er 100 prosent utviklet og produsert i Norge.


En skikkelig solskjerming gjør at du får et mer behagelig inneliv, samtidig som temperaturen også går ned. I tillegg kan du skjerme sonevis, slik at du har ekstra tykk skjerming der lyset treffer for eksempel fjernsyn eller dataskjerm.

LOKAL VERDISKAPING
Terrassemarkiser er også et produkt som det er en økende etterspørsel av og her leverer J. Eberg Hansen utstyr fra norske Norsol.
– Det er et klart poeng å støtte opp under lokal, regional og nasjonal verdiskaping, mener Hansen.

Saken fortsetter under bildet.

Bedre utemiljø: Moderne glass-løsninger gjør at du kan oppgradere utemiljøet ditt på terrassen eller balkongen.

Innglassing av balkonger er et tilbud som stadig flere boligeiere vet å benytte seg av. Selv om dette er uisolert, utvider det sesongen med flere måneder. Her har også J. Eberg Hansen laget et system som gjør at du får maksimal utnyttelse av gulvflaten.

GLASSKLART KJØKKEN
Og for de som har lyst til å få bedre utsikt fra en balkong eller veranda, tilbyr J. Eberg Hansen nå rekkverk i glass, noe som har blitt svært populært. Det samme gjelder farget eller blankt glass som monteres som sprutsikring over kjøkkenbenken.

– Blir du lei av fargen er det bare å løsne et par skruer og sette inn nytt glass. Har du lagt fliser blir jo denne operasjonen betydelig mer omfangsrik, sier Hansen.

Saken fortsetter under bildet.

Fargerike løsninger: Nå kan du velge mellom en rekke farger hvis du vil bruke glass som sprutsikring over kjøkkenbenken.

RASKE LEVERINGER
I takt med den økende etterspørselen har også bedriften valgt å lagre profiler lokalt, noe som korter ned leveringstiden betraktelig. Og skulle noen ha et akutt behov for å erstatte for eksempel en aluminiumsdør som har blitt ødelagt, kan fag- folkene hos J. Eberg Hansen levere dette i løpet av 24 timer.

Bedriften har over 70 års fartstid i bransjen, men har aldri vært så offensiv og markedsledende som nå.

Nøkkelen til suksess ligger i gode produkter og en høyt kvalifisert stab, sier Hansen.
Det betyr blant annet at du kan få skiftet glass i vinduet ditt uten at du trenger å bytte hele karmen, noe de færreste kanskje er klar over.