AKTIV: Som en stor lokal butikk er Rema 1000 Nyrud opptatt av å være en aktiv partner i lokalmiljøet. Her står kjøpmann Robin Eldnes foran butikken.

Startet som 13-åring
– nå er han blitt sjef

Skrevet for rema 1000 nyrud
30.12.2019 20:27

Robin Eldnes (31) var 13 år da han begynte å presse papp på Rema 1000 på Nyrud. Nå er han kjøpmann med ansvar for 20 ansatte og en omsetning på 95 millioner kroner.

– Egentlig skulle jeg bli fysioterapeut.

Robin Eldnes har alltid vært glad i fysisk aktivitet og trener fortsatt jevnlig. Men 2,5 år inn i fysioterapeut-studiet gikk det opp for ham at dette ble helt feil.

– Da sto jeg egentlig litt på bar bakke.

JOBBET SEG OPP

Men han hadde ikke glemt oppveksten hvor han hadde jobbet sent og tidlig på Rema 1000 på Nyrud. Dermed bar det tilbake til butikken, hvor det begynte i det små.

Men etter to år fikk han ansvaret for frysevarene og til slutt var han også NK i den populære butikken.

Saken fortsetter under bildet.

DYKTIGE FOLK: – Rema 1000 på Nyrud er helt avhengig av en dyktig stab og folkene våre er gull verdt, sier kjøpmann Robin Eldnes. Her sammen med f.v. Ali Alamyar, Merete Svendsen, Tanja Stokka, Simon Nordmo

TIDENES BESTE STUDENT

Underveis hadde drømmen om å bli kjøpmann og sjef for sin egen butikk blitt forsterket. I 2015 fullførte jeg Rema sitt talentprogram for å bli kjøpmann. Og det gikk over all forventning. Av 60 elever gikk Robin ut med beste karakter, noe som på det tidspunktet også var tidenes beste resultat.

– Jeg må innrømme at det var et stort øyeblikk når jeg ble ropt opp med tidens beste resultat, sier Robin.

– DETTE ER EN LIVSSTIL

Nå er han på plass som kjøpmann på Nyrud og elsker hvert minutt:

– Det er veldig givende å få lov til å skape noe sammen med en gjeng fantastiske medarbeidere. Og det daglig samspillet med kundene gir meg også mye. Her er det aldri et kjedelig øyeblikk. Sånn sett kan du si at dette ikke er en jobb, men en livsstil.

– God butikk, handler om å skape en god opplevelse for kunden. KLHD som vi sier i Rema. Kvalitet, laveste pris, hyggelig og dyktig betjening!

TRAVEL INNSPURT

De siste ukene har det vært ekstremt travelt, for advent og jul betyr stor omsetning og masse kunder i butikken. Da er det viktig å overbevise kundene om at, nei vi går ikke fri for ribbe eller pinnekjøtt. Og ja, vi får inn fersk kalkunfilet i tide.

Som en stor, lokal butikk er Rema 1000 Nyrud også opptatt av å være en aktiv partner i lokalmiljøet, hvor de støtter flere idretts- og kulturarrangementer. Det er viktig å være med og bidra lokalt. Det handler om å bygge trygge arbeidsplasser i kraft av å skape en attraktiv merkevare.

– Folk skal ikke bare dra på Rema 1000 Nyrud. De skal dra hit, til han Robin og folkene hans. Får 
vi det til, da har vi lykkes.