LOKALT ENGASJEMENT: – For oss er det helt avgjørende at vi klarer å beholde den lokale kontakten med kundene. Den beste markedsføringen er fornøyde folk, sier daglig leder Kjell Arne Antonsen.

Slik skaper du et
perfekt inneklima

Skrevet for PTG
10.10.2020 20:50

Jevn temperatur døgnet rundt - året rundt. Med en varmepumpe er du sikret maksimal komfort i boligen din.

– Det blir ikke enklere enn dette, sier daglig leder Kjell Arne Antonsen i PTG Helgeland.
PTG er en forkortelse for Perfect Temperature Group, et navn som peker tilbake på visjonen til alle aktørene i konsernet; verdien av den perfekte temperaturen.

ET BEDRE LIV

– Det ligger mye hygge i det faktum at du kan stå opp om morgenen til en behagelig temperatur fra første sekund, sier Antonsen.Dette er også et system du kan installere på hytta og styre ved hjelp av en app på smarttelefonen. Noe som igjen gir deg full kontroll og et minimum av arbeid. Nå er det slutt på å ha nok med tørr ved, tømme aske og fyre opp i ovnen. Det perfekte inneklimaet er kun et tastetrykk unna.

KRAFTIG VEKST
PTG Helgeland har vokst kraftig og hittil i år har de ansatt seks nye medarbeidere, og flere er på vei inn. Selskapet er represen- tert i Mosjøen, Sandnessjøen, Brønnøysund og Mo i Rana.

Saken fortsetter under bildet.

NYE FOLK:  PTG Helgeland jakter hele tiden på flinke folk. Her er daglig leder Kjell Arne Antonsen i engasjert samtale med lærlingen Erling Mikkola Kristiansen.

En slik varmepumpe kan du også med stor fordel bruke som aircondition, dermed får du dobbel nytte av investeringen. Samtidig har du sikret deg en miljøvennlig løsning som på toppen av det hele kan være med på å senke strømregningen din.


Ønsker du vannbåren varme i gulvet, så er PTG din lokale ekspert på også dette. Hvilket er en løsning som stadig flere velger å satse på, hvor du får full kontroll over miljøet i samtlige rom.

TUNG AKTØR
PTG Helgeland er også en tung aktør innen næringsliv og industri. De har nettopp inngått en kontrakt med Alcoa, som alene tilsvarer minst et ekstra årsverk. Og de har spennende oppdrag for offshore-installasjoner innen olje og gass.

– Vi ser at det er et økende behov for effektive kjøle- og fryse- løsninger. Energi er også en betydelig råvare og med den samlede kompetansen vi nå kan skilte med vil vi bidra til betydelige kostnads- og utslippsreduksjoner, sier Antonsen.

Hva er så hemmeligheten bak den gode veksten til selskapet?

Antonsen har følgende svar:

– Rett pris, god service og lokal tilhørighet. Vi er aldri bedre enn siste jobb og den beste reklamen er jungeltelegrafen. Og så må vi berømme alle ansatte i Mosjøen, Sandnessjøen, Brønnøysund og Mo i Rana som står på og gjør en fantastisk jobb.