MØBEL-VETERAN: Daglig leder hos Møbelringen i Mosjøen, Pål Eriksen, har lang fartstid i bransjen. – Det er kundene som er sjefen,det er de vi må tilby topp service og høy kompetanse.

Skreddersy
ditt eget hjem

Skrevet for MØBELRINGEN MOSJØEN
19.10.2020 19:00

Fleksible løsninger og et vell av farger gjør at det bare er fantasien som setter grenser når du skal innrede boligen din.

– Det spiller ingen rolle om det er en liten leilighet eller en stor enebolig, i dag finnes det tilbud som passer perfekt uansett størrelse, sier daglig leder hos Møbelringen i Mosjøen, Pål Eriksen.

JUBILEUM
I år er butikken 25 år og Eriksen har vært med fra dag én. Han håpet på en flott jubileumsfeiring, men korona satte en stopper for det. Takket være flinke medarbeidere har de klart seg godt gjennom krisen. På den andre siden merker de mer og mer konkur- ranse fra nettbutikkene.

Saken fortsetter under bildet.

– Men sofaer, stoler og senger er jo noe du definitivt bør oppleve og teste personlig før du går til et kjøp. Derfor satser vi på å ha så bredt utvalg som mulig, og ikke minst dyktige fagfolk i butikken, sier Eriksen.

BREDT UTVALG
Og med en butikk på 1.700 kvadratmeter finner du da også alt du trenge til hjemmet. Enten det er en gynge-sofa, stressless, seng, madrass, lamper eller små detaljer som puter, lysestaker, krukker og pyntegjenstander.

Apropos stressless. Stolen som norske Ekornes satte i produksjon i 1971:

– Den er fortsatt en av våre bestselgere. Dette er tydeligvis noe som aldri går av moten, sier Eriksen.

Saken fortsetter under bildet.


REALISER DIN VISJON
Det som har endret seg, er dine muligheter til å finne den perfekte løsningen i hjemmet ditt. For om du finner en modell du liker, kan du endre på ting som farger, armlener og føtter. Eller du kan velge en sofa som har elektrisk fjernkontroll for
å regulere sete og rygg.

Dermed får du også sjansen til å sette ditt unike fingeravtrykk på innredningen. Da Møbelringen startet for 25 år siden, jobbet det seks personer der. Det samme antallet som i dag. Det første året hadde de en netto omsetning på 10 millioner kroner. I år ligger tallet an til å bli 22 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet.BEST I TEST
Til sjuende og sist er det kundene som avgjør hvor bra det går. Det er de som er den egentlige sjefen. Da sier det ikke så rent lite at Møbelringen ble kåret til best i bransjen i 2020 av Norsk Kunde- baromenter med 74,9 av 100 poeng:

– Veldig hyggelig å komme ut øverst på lista, for vi jobber knallhardt hver dag med å skape de gode handleopplevelsene, sier Eriksen.

Saken fortsetter under bildet.SERVICE I ALLE LEDD
Det betyr også at hvis du selv ikke har mulighet til å frakte møblene hjem, så kan Møbelringen ordne dette mot et avtalt kjøretillegg. Og synes du det blir for vrient å montere selv, kan Møbelringen fikse dette også, mot et avtalt tillegg i prisen. Da tar de også med seg emballasjen, slik at du ikke trenger å tenke på dette.

Saken fortsetter under bildet.

– Nordmenn har alltid brukt mye tid og krefter på boligen sin. Derfor er det en glede for oss å kunne være en lokal leverandør av kvalitet, nytte og hygge, sier Pål Eriksen.

Møbel-veteran: Daglig leder hos Møbelringen i Mosjøen, Pål Eriksen, har lang fartstid i bransjen.
– Det er kundene som er sjefen, det er de vi må tilby topp service og høy kompetanse.