Foto: Per-Inge Johnsen

Skottland åpner opp! Bestill direktetur til Glasgow med Koment.

Den 11. februar fjerner den Skotske regjeringen kravet om isolasjon og testing for innreisende til Skottland.


Det er gode nyheter for Bodø/Glimt-supportere som tenker å ta turen til Glasgow.

Therese Strand i Koment garanterer et glimrende opplegg og god stemning.

– Som reisearrangør ønsker vi å tilby et knirkefritt opplegg, så det er gode nyheter for oss at man slipper isolasjon og testing ved ankomst i Skottland. Nå blir det som en helt vanlig tur, hvis man kan si det. Vi vet at flere har vært avventende med tanke på restriksjoner og komplikasjoner rundt dette. Men nå er det bare å hive seg rundt å bestille!

Koment tilbyr 1000 kr i avslag per reisende om man reiser åtte stykker eller mer. Det er perfekt hvis du tenker å reise sammen med flere, eller at du bestiller en uforglemmelig firmatur.

Therese mimrer tilbake til den utrolige Romaturen:

– Det var helt villt! Vi hører enda folk snakke om turen vi hadde til Roma, som ble en helt legendarisk opplevelse for alle som var med. Vi vet at Skottland tilbyr en mer elektrisk stemning når det kommer til selve kampen, og settingen rundt, så jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at dette blir en ny uforglemmelig opplevelse.

Koment er medlem av reisegarantifondet, og har chartret direktefly rett fra Bodø til Glasgow. Ønsker du å se pakkene Koment tilbyr, gå inn her:

BESTILL HER