KUNDENE ER SJEFEN: – Du blir aldri bedre enn den siste kundeopplevelsen og vi strekker oss hele tiden så langt som mulig for å skape den optimale opplevelsen når kundene leier en bil hos oss, sier Knut Angermo.

Skaper gode opplevelser

Skrevet for Hertz Mosjøen
12.04.2019 18:30

Miljøvennlige el-biler, praktiske varebiler, romslige ni-setere og arbeidsomme firehjulstrekkene: Uansett hva du trenger, så har Hertz Mosjøen bilen som passer akkurat for deg.

 – Ja, vi legger stor vekt på å ha et så bredt tilbud som mulig når det gjelder hvilke biler kundene kan leie, sier daglig leder i Hertz Mosjøen, Knut Angermo.

 GRØNN PROFIL

Og én av flere tydelige trender er det faktum at kundene legger stadig større vekt på det miljømessige fotavtrykket. Hvilket i praksis betyr at det er en økende etterspørsel etter el- biler.

Saken fortsetter under bildet.

GRØNT ALTERNATIV: Nissan Leaf el-bil er løsninger for deg som vil tenke miljø og bærekraft. Hertz har også e-Golf på listen.Hvilket også er perfekt for Hertz, et selskap som har utarbeidet en klar miljøprofil, med vekt på grønne verdier:

– Som et verdensomspennende bilutleieselskap har vi en forpliktelse til å ta et tydelig ansvar på dette området, understreker Angermo.

I praksis betyr det at stasjonen i Mosjøen i dag kan tilby både Volkswagen e-Golf og Nissan Leaf. Og i takt med en stadig forbedret teknologi, så merker Hertz at den gamle rekkeviddeangsten er i ferd med å forsvinne.

Saken fortsetter under bildet.

GRUPPE-BILEN: Toyota Proace er en praktisk ni-seter som passer perfekt til helgeturer med vennegjengen eller når laget ditt skal på en turnering.

NI-SETERE OG NÆRINGSBILER

Men det er også andre krav som gjør det viktig for et leiebil-firma å ha et stor bredde:

– Ni-setere er sterkt etterspurt av alt fra idrettslag, foreninger og de som bare ønsker å ta en vennetur til Sverige. Med plass til så mange i bilen, blir også utgiftene per person forsvinnende lave, sier Angermo.

Saken fortsetter under bildet.

ARBEIDSHESTEN: Ford Transit er varebilen som rommer det meste når du skal ut på jobb eller flytte. Et annet segment som er i vekst, er næringslivet. De ser store fordeler med å kunne leie biler i perioder med stor aktivitet, noe som er klart mer lønnsomt enn å måtte sitte med en stor bilpark hele året.

 Dette har også Hertz tatt høyde for og har laget sitt eget Flexilease-program. Det betyr at du som privatperson eller bedrift, kan leie en bil så lenge du vil. Uten bindingstid og uten krav om forskudd.

Saken fortsetter under bildet.

MARKEDSLEDENDE VINNER: Hertz er i dag det markedsledende leiebilselskapet i Norge og de seks siste årene har de blitt kåret til landets beste bilutleieselskap under Grand Travel Award. Dette er reiselivsbransjens mest prestisjefylte kåring. – Stor stas, samtidig som det følger med et stort ansvar for å opprettholde kvaliteten, sier daglig leder hos Hertz Mosjøen, Knut Angermo.

PRISVINNENDE MARKEDSLEDER

Hertz er i dag det markedsledende leiebilselskapet i Norge og de seks siste årene har de blitt kåret til landets beste bilutleieselskap under Grand Travel Award. Dette er reiselivsbransjens mest prestisjefylte kåring.

 – Dette er selvfølgelig stor stas, samtidig som det er forbundet med et stort ansvar. Vi blir aldri bedre enn det den siste kunden opplevde. For oss er service og tilgjengelighet alfa og omega, sier Angermo.

KUNDENE ER SJEFEN

På Helgeland er Hertz tilstede i Mosjøen, Brønnøysund, Sandnessjøen og på Mo.

Til sammen har selskapet 150 biler i regionen og i fjor hadde de 25.000 leiedøgn.

Selskapet legger hele tiden avgjørende vekt på innspill fra kundene, noe som igjen har ført til at de vinterstid kun har biler med piggdekk. Dette på linje med at automatgir er førstevalget og at Hertz fortløpende vil styrke utvalget av el-biler.

Saken fortsetter under bildet.

GRATIS TILBUD: – Gold Plus Rewards er et gratis tilbud til våre kunde, noe som blant annet gir dem raskere tilgang til bilen ved en rekke flyplasser verden rundt, sier Knut Angermo.

GULLSERVICE

Hertz tilbyr også alle sine kunder å bli medlem i Gold Plus Rewards. Dette innebærer å få raskere service ved bestilling, henting og levering av leiebilen over store deler av verden. I tillegg kan man tjene poeng som kan løses inn i gratis leiedøgn og andre fordeler.

 På mange av de store flyplassene i verden får Gold-kundene også gå forbi køen og rett til leiebilen, noe som sparer dem for mye tid på travle flyplasser. Og det beste med alt? Det er helt gratis og alle over 19 år kan melde seg inn.

 For å gjøre kundeopplevelsen komplett, har Hertz også innført en papirløs booking, med elektroniske leiekontrakter, hvor kundene hele tiden har alt de trenger tilgjengelig via mobil, nettbrett eller datamaskin.

Saken fortsetter under bildet.

TAR DEG ALLTID FREM: Toyota Landcruiser er firehjulstrekkeren som er skapt for bratt og ulendt terreng.

BILEN HAR PERSONLIGHET

Men så blir jo spørsmålet, for en mann som lever og ånder for bil 24 timer i døgnet, 365 dager i året: – Hva er din drømmebil?

 Knut Angermo trenger bare ett sekund før han svarer:

 – En Porsche 911 GT2 RS.

 Hvilket er en bil en 3,8 liters motor, 700 hk og som gjør 1-100 km/t på 2,8 sekunder. Med andre ord, verdens kraftigste Porsche.

 Så er det jo slik at veiene på Helgeland ikke helt er skapt for et slikt monster. Men, som Angermo sier:

 – En bil har personlighet. En bil er mye mer enn et rent transportmiddel. Og der ligger utfordringen til oss i leiebil-bransjen. Vi må hele tiden klare å fremskaffe det kjøretøyet som kunden ønsker.