Skal du selge bolig? Ta kontakt med Aktiv Eiendomsmegler Mosjøen

Vi har lang erfaring og strekker oss langt fordi vi ønsker det beste for kundene våre.


- Vi håndterer boligsalget ditt fra A-Å
Aktiv Eiendomsmegler Mosjøen har nøkkelen til at ditt boligsalg blir en suksess. Tilfredse kunder er det som driver dem.
- Vi har omsorg for kundene våre, det handler om å se menneskene bak handelen. De skal ofte til å gjøre sin livs største investering eller sitt livs største salg. Da er det viktig å ivareta dem i trygge rammer, forklarer Merete Solvang.
 

Trygghet for kundene
De to driftige damene har jobbet sammen siden meglerkontorene de var ansatt i ble slått sammen i 2005 og i 2013 ble de en del av Aktiv kjeden.


 Vi strekker oss langt fordi vi ønsker det beste for kundene våre sier: Merete Solvang og Rita Aanes

- Vi har lang erfaring og strekker oss langt fordi vi ønsker det beste for kundene våre. Det er viktig for oss at alle parter skal føle seg godt i varetatt og trygge under handelen. Det er også derfor er vi så tilgjengelige som vi er. Det er ingenting som heter kontortid i denne bransjen, det er rett og slett en livsstil, forteller en engasjert Rita Ånes.
Som et ekstra tilbud til kundene har Aktiv et samarbeid med lokale firma som driver med boligstyling, slik at man kan få profesjonell hjelp før fotografering og visning. Et godt førsteinntrykk kan ha stor påvirkning på boligsalget.
- Vi er utrolig heldige som får møte så mange fine folk, man blir veldig nær kunden gjennom salgsprosessen. Også er det mange kjente fjes som kommer tilbake når de etter hvert skal selge igjen og det synes vi selvfølgelig er kjempestas, forteller Merete.
 
Egen fotograf 
Det å ha en fotograf «in house» gir en unik mulighet til å levere ekstraservice til kundene, uten økte kostnader. Det gir også mer fleksibilitet, om været er fint kan fotografen dra for å ta utebildene selv om ikke innsiden er klar til fotografering. Slike små detaljer er med på å heve  totalinntrykket på prospektet.
- Bildene er så utrolig viktige i dag, de blåses opp på store skjermer og de er førsteinntrykket kundene får av boligen. Det er kanskje en av de største forskjellene fra før og nå. Om man går tilbake kanskje 15 år i tid, hadde vi seks bilder på et A4 ark som vi kopierte opp selv. Så det som natt og dag, ler Rita.
 
Variert marked
I Mosjøen finnes det boliger for alle. For de unge førstegangskjøperne er det mulig komme seg inn på markedet ved å kjøpe et relativt billig hus og pusse det opp. Slik kan man få opp verdien på boligen underveis også.
- Så er det par som skal kjøpe større, kanskje er det en familieforøkelse på gang. Foreldre der ungene har flyttet ut, slik at de vil ha et mindre hus eller en leilighet. Eldre som flytter mer sentrumsnært, slik at de kan klare seg uten bil. Kort sagt, det finnes noe for alle og ikke minst i prisklasser som treffer de aller fleste, forklarer Rita.
Flytter hjem igjen
-Vi ser helt klart en trend på at det er mange som velger å flytte tilbake til hjembyen sin nå, ofte fra større byer. Jeg tror at koronaperioden gjorde noe med dem, at de fikk mer behov for å komme nærmere venner og familie, forteller Merete.
En fordel med å flytte tilbake til Helgeland fra større byer er at lavere boligpriser i regionen gir kjøperne mye bolig for pengene sammenlignet med i byene de forlater. Meglerne merker at kjøperne ofte vil tilbake til den bydelen de selv vokste opp og bosetter seg etter hvor de vil ha ungene på skole.
 
Skal du selge bolig?
Ta kontakt med Aktiv Eiendomsmegler Mosjøen for en hyggelig og uforpliktende prat om boligsalget på tlf 75 17 77 70 eller send en e-post til: [email protected].

Ønsker du råd om kjøp eller salg av bolig, eller en verdivurdering? klikk her