KLARE TIL INNSATS: Med ny profil og i nye lokaler er medarbeiderne hos REDE klare til innsats. Her er eiendomsmegler Hans Christian Espenes i samtale med eiendomsmegler Kari-Anne Angell, eiendomsmegler Ninni Moldrem og eiendomsmegler Helen Dyrhaug Kristiansen.

REDE til å stå
på egne bein

Et fornyet og forsterket REDE er nå klar til å vise at Helgelands største eiendomsmegler alltid bør være ditt førstevalg.

– I fjor fylte vi fem år og utviklingen har vært rivende, sier daglig leder Stig Magne Øie.

Men skal du lykkes i markedet, må du hele tiden fornye deg. Nå tar REDE grep og fremstår med nye klær – i nye lokaler.

EN EKSTRA TRYGGHET

Den kanskje viktigste endringen er at REDE nå er en fullstendig frittstående, lokalt eid bedrift. Det betyr at det ikke finnes noen bindinger opp mot en konkret bank, noe som er en ekstra trygghet for deg som kunde.

Saken fortsetter under bildet.

KVALITET I ALLLE LEDD: – Hos oss er du i fullstendig trygge hender. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal få best mulig pris for boligen din, sier daglig leder Stig Magne Øie i REDE.

-Nå har vi kun fokus på at du skal få best mulig pris når du legger ut din bolig til salg.  Hos oss finnes det ingen andre koblinger, vi er kun opptatt av deg som kunde, sier Øie.

Også som kjøper skal du vite at du er i fullstendig trygge hender. Kjøper du en bolig hos REDE, så er du garantert en tett og god oppfølging.  Kvalitet i alle ledd er det sentrale begrepet her.

Saken fortsetter under bildet.

EN NY LOOK: Den nye logoen til REDE har et litt mer eksklusivt preg, men formen er beholdt.

EN NY PROFIL

Nye REDE har også frisket opp profilen sin:

-Vi har valgt å utforme logoen i kobber på svart bakgrunn med tilhørende farger fra en blå palett for variasjon. Dette er farger som står godt til hverandre og som gir et litt mer eksklusivt preg enn tidligere.

– Det har vært viktig for oss å ikke gå for langt bort i fra det kjente, så vi har beholdt formen i logoen og heller tilført nye grafiske elementer, sier Øie.

Saken fortsetter under bildet.

STYRKER LAGET: REDE har innledet samarbeid med den skarpskodde og profilerte eiendomsmegleren Hans Christian Espenes. – Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Espenes.

SUPER-MEGLER MED PÅ LAGET

Det stopper ikke der. Nå har REDE fått med seg Hans Christian Espenes på laget. Ranværingen, som har blitt kjendis gjennom «Boligjakten», og som har etablert seg som en av de mest skarpskodde eiendomsmeglerne i Trondheim, ser frem til å dele av sin brede kunnskap og tunge erfaring:

– Helgeland er en region med svært store muligheter. Jeg er overbevist om at prisene bare kommer til å gå én vei – og det er opp.

 BLE SKIKKELIG TENT

Espenes har lenge hatt lyst til å finne en jobbmessig kobling til hjemplassen, men det var først da nye REDE dukket opp at han ble skikkelig tent:

- Jeg har sett så mange eksempler på at eiendomsmeglere som er koblet opp mot en bank i tillegg har fokus på å selge deg alle mulige andre tjenester. En bank er ikke en rendyrket eiendomsmegler, de har andre hensyn i bakhodet.

Hos REDE er Stig Magne Øie klar på at Espenes vil styrke et fra før meget slagkraftig team:

– Vi tok en kopp kaffe sammen og før den var blitt så kald at vi kunne drikke den, skjønte vi at dette kom til å bli bra.

Saken fortsetter under bildet.

NY GIV:REDE kommer nå inn i markede som en bedrift helt ut koblinger til noen banker. Det sørger for at det kun er deg og din bolig som står i fokus. I Vefsn får du hjelp av blant annet  eiendomsmegler Ninni Moldrem og eiendomsmegler Vidar Sviund.

SAMME FOLK – SAMME VERDIER

2021 blir et spennende og offensivt år for REDE. Selv om de når har flyttet inn i nye lokaler, vil du fortsatt møte de samme folkene – med de samme verdiene:

  • Redelig
  • Engasjert
  • Dyktig
  • Effektiv

Med nesten 50 prosent av markedet på Helgeland, sitter medarbeiderne hos REDE med en unik innsikt i de ulike markedene, enten det er snakk om Mo, Mosjøen, Sandnessjøen eller Brønnøysund.

AVGJØRENDE TILLIT

– Kjøp og salg av bolig er en av de største avgjørelsene du tar i livet ditt. Da er det helt avgjørende at du får profesjonell bistand fra fagfolk som du kan stole på, sier Øie.

Så er det også slik at ordet tillit er et ord som de fleste ønsker å bruke og dette er et begrep som fort blir fremhevet. 

-Tillit og respekt er ikke et begrep du kan påstå at du innehar. Dette er sentrale verdier du rett og slett må gjøre deg fortjent til – over tid, påpeker Øie.

 

Du kan lese mer om REDE her.