SOLIDE FAGFOLK: Her er Sinus-staben som er din garantist for at elektro-arbeidet blir utført raskt, effektivt og med høy kvalitet. Fra venstre: Aleksander Zylmann, Jan Vidar Dahl, Stig Antonsen, Stig Ove Tverå, Jørn Aavik, Stian Jensen, Gheorghe Ursu, Bendik Rokås, Stian Forsmo, Hilde Herring, Torstein Næstby, Roy Sund, Morten Olsen, Thomas Jakobsen.

På plass i sentrum

Skrevet for sinus mosjøen as
05.01.2020 19:00

Med nyoppussede lokaler er Sinus Mosjøen AS klare til å kapre nye markedsandeler.

– Det var et klart løft å etablere oss i sentrum, sier daglig leder Stig Antonsen.

Sinus Mosjøen AS ble etablert i 2010, etter at Siemens/Bravida-avdelingen ble avviklet, og har 27 medarbeidere. Sinus har avdelinger Brønnøysund, Sandnessjøen og Nesna i tillegg til Mosjøen, og har ca 100 elektrikere på Helgeland.

STADIG LITT BEDRE

– Vårt klare mål er at vi til enhver tid kan tilby ­tjenester i takt med behovene i markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle vår kompetanse – til det beste både for oss selv og ikke minst, våre kunder, sier faglig leder Stian Forsmo.

Saken fortsetter under bildet.

KONTINUERLIG UTVIKLING: – Vårt klare mål er at vi til enhver tid kan tilby ­tjenester i takt med behovene i markedet. Vi arbeider kontinuerlig med å videreutvikle vår kompetanse – til det beste både for oss selv og ikke minst, våre kunder, sier fagligleder Stian Forsmo.

Sinus Mosjøen AS har i alle sine år vært en stor leverandør av totalentrepriser innen elektro og tele.

Helt i fra oppstarten har vi fokusert på å være en seriøs samarbeidspartner primært for våre kunder i Vefsn, Grane og Hattfjelldal, men vi har oppdrag på hele Helgeland.

SMÅTT OG STORT

Det daglige arbeidet består av en blanding av service­virksomhet, større bolig-, kontor- og nærings­prosjekter. Bedriften har 14 service-/­prosjektbiler for å dekke dette markedet.

Akkurat nå er selskapet i gang med et større oppdrag på Grane Helsetun (4.500 kvadratmeter), hvor det kommer til å være 8-10 personer i sving. De jobber også med det nye renseanlegget i ­Mosjøen og boliger i Dolstadlia. Helgelandssykehuset, Vefsn Kommune og Statsbygg er blant andre viktige kunder.

Saken fortsetter under bildet.

 SOLID NETTVERK: Sinus Mosjøen AS er medlem i EL-PROFFEN, Norges største elektrikerkjede med over 4.000 ­elektrikere. – Det gjør at vi og kjedemedlemmene kan tilby våre kunder høy service over hele landet og vi har et solid nettverk å trekke veksler på, sier daglig leder Stig Antonsen.

I takt med økt salg av el-biler, har Sinus også ­sta­dig flere jobber med å montere ladere hjemme hos folk. Og, ikke minst, skreddersy gode lade-­løsninger for borettslag hvor det må lages egne opplegg for å sikre en trygg og effektiv lading.

LIVSVIKTIG KONTROLL

Internkontroll er også en viktig tjeneste som Sinus Mosjøen leverer.

– Gode rutiner med jevnlig kontroll av anlegget forebygger brann og ulykker. Noe som igjen gir en mer effektiv drift, redusert energiforbruk og mindre risiko for skader og driftsstans, sier Forsmo.

Saken fortsetter under bildet.

OPPLYST VEGG: For at kundene skal kunne få et visst innblikk i hvordan lyset blir seende ut, har Sinus laget en liten utstillingsvegg.

En ting er at det alltid er billigere å forebygge enn å reparere, det andre er at du sikrer deg en billigere forsikring hvis du kan dokumentere at anlegget ditt er kontrollert.

Sinus Mosjøen AS er medlem i EL-PROFFEN, Norges største elektrikerkjede med over 4.000 ­elektrikere.

– Det gjør at vi og kjedemedlemmene kan tilby våre kunder høy service over hele landet og vi har et solid nettverk å trekke veksler på, sier daglig leder Stig Antonsen.