Ut på tur - igjen: – Vår visjon er at du som kunde skal oppleve kvalitet og trygghet i alle ledd, sier daglig leder Kåre Bergsnev i HTS Mosjøen.

Nå kan du booke
trygge bussreiser

Skrevet for HTS Mosjøen
18.10.2020 19:00

Etter måneder med en usikker hverdag, kan HTS Mosjøen snart tilby korona-sikre gruppeturer.

– Vi jobber hardt for å kunne lansere dette tilbudet, sier daglig leder Kåre Bergsnev i HTS Mosjøen.

DIN TRYGGHET - VÅRT ANSVAR
I første omgang er det snakk om gruppeturer fra én trygg plass til en annen trygg plass, og da primært innen Nordland fylke.

– Det betyr at vi reiser fra A til B uten ekstra stoppeplasser og med en klar forsikring om at alt av smittevernregler blir fulgt til punkt og prikke, understreker Bergsnev.


Dette tilbudet er siste skudd på stammen for et selskap med rike tradisjoner. Men i dag er HTS Mosjøen noe helt annet enn det trafikkselskapet helgelendingene vokste opp med. Nå handler det om å tilby tjenester fordelt på verksted, buss og utleie av bruktbiler.

FLEKSIBEL BEDRIFT
Med seks fast ansatte som har bred erfaring og stor kunnskap, kan de fikse det meste. Selskapet ble etablert høsten 2015 og leverer et bredt spekter av tilbud innen charterbusser og bussutleie. I tillegg har de et eget bilverksted som gjør at de ansatte
kan veksle mellom ulike oppgaver.

Saken fortsetter under bildet.

Moderne verksted: Bilverkstedet takler alle typer biler. Her er Kent Inge Grønli i full gang med neste oppdrag.

– Vi har tre turbusser og tre minibusser. Disse utfører oppdrag for pensjonistforeninger, korps, skoleklasser og bedrifter som trenger transport, sier Bergsnev.


Så er det også slik at hvis din forening eller bedrift har en person med sertifikat for buss, så kan du leie bare bussen hos HTS Mosjøen. Hvis ikke, stiller de med svært erfarne sjåfører.


HTS Mosjøen bistår også VY og Widerøe de gangene toget eller flyet ikke kan gå som vanlig. Bilverkstedet er offentlig godkjent og utfører service og reparasjoner selv på moderne og avanserte biler – uansett merke. Alt blir gjort med originale deler, til konkurransedyktige priser og alle reparasjonene har en femårs-garanti.

BIL NÅR DU TRENGER DET

– Hvis du til daglig kjører en el-bil og trenger en kraftig firehjulstrekker for å hente opp båten, så kan du leie dette hos oss, sier Bergsnev.

På den måten trenger du ikke å være eier av to biler for å dekke behov som dukker opp noen få ganger i året.