Hilde Karin Lamo på Extra Halsøy er glad for å kunne tilby Coop Grovt speltbrød og Coop Knekkebrød fra Trine Dahlmo.

Favorittbrødet er på plass i hylla

Favorittbrødet er på plass i hylla


COOP MIDT NORGE

Favorittbrødet er på plass i hyllene
– Vi har et kjempegodt samarbeid med Trine og Goman-bakeriet. Grovt speltbrød er et av de mest populære brødene vi har, og mange har ventet på at det skulle komme tilbake i hyllene hos oss, sier Hilde Karin Lamo som er butikksjef på Extra Halsøy.
Sammen med gründer Trine Dahlmo holder hun på å fylle opp i hyllene slik at du som kunde enkelt kan finne favorittbrødet ditt.

Spis godt – hold deg frisk
Trine har 22 års erfaring som ernæringsterapeut og elsker å følge sine klienter på deres livsstilsreiser. Hun har utviklet Trine Dahlmo-metoden – en vektreduksjonsmetode hvor du kan gå effektivt ned i vekt med helt alminnelig hverdagsmat. Grovt speltbrød ble skapt i 2003 som et alternativ til brød bakt av hvete, og er i dag en del av hennes nasjonale brødserie.

– Mange tror at man må begrense kostholdet sitt for å ha et godt liv. Jeg ønsker å fronte en sunn holdning til mat og vise at dette ikke stemmer. Du bør derimot beholde både karbohydrater og fett i kosten din. Den brede veien er bedre enn den smale sti, smiler den positive og engasjerte livsstilsentusiasten. Nå er hun superfornøyd med hvordan det populære speltbrødet lever videre hos Coop.

Som mormors hjemmebakte
– De trivelige bakerne hos Goman har lagt all sin omsorg og kompetanse i dette brødet, som tross alt er krevende å bake. Det er et brød som må langtidsheves kaldt med lite gjær, og resultatet er et saftig og grovt brød uten tilsetningsstoffer. Det består enkelt og greit av siktet og sammalt spelt, havregryn, vann og litt gjær. Smaken er som mormors hjemmebakte, sier Trine.

Trine Dahlmo ønsker med sin produktserie å bidra til at vi alle kan få friske, lette liv uten unødvendig strenge dietter.

Det populære frøknekkebrødet som også er en del av Trine Dahlmos produktserie, er det mest solgte knekkebrødet i Coop-serien. I uke 18 kommer det et nytt knekkebrød fra Trine, med gresskarkjerner og havsalt.

– Det er veldig spennende å få være med i utviklinga til Trine og vi er stolte over å kunne tilby hennes produkter i Coop-butikkene, sier driftssjef for Coop Midt-Norge, Thorbjørn Olsen. Sammen med resten av gjengen i Coop ser han fram til videre utvikling av produktserien sammen med Trine Dahlmo og bakerne på Goman.

Trine Dahlmo sitt berømte speltbrød er nå å finne hos Coop!
Speltbrødet er saftig og godt, og fremstår som lyst og luftig til tross for en høy andel grovt mel.
Oppskriften er inspirert av Trine Dahlmos mormor, og bakt for din gode helse.
Du finner brød og knekkebrød fra Trine Dahlmo hos Extra, Prix og Obs.