Vi skal skape en best mulig handleopplevelse sier f.v. Tor Morten Strøm, Anita Mikalsen og Per Arne Moe Jacobsen.

Malerbua er din garantist for å skape god hjemmefølelse

Fagkompetanse og service skal være vårt aller største konkurransefortrinn, og du skal ha høye forventinger når du kommer inn dørene hos oss

De hjelper deg å skape god hjemmefølelse
 
Lang erfaring, tung kompetanse og spisset kunnskap sørger for at Happy Homes Malerbua er din garantist for å skape god hjemmefølelse i ditt hjem. Vi har vært her siden 1958 og kjenner området veldig godt, sier Per Arne Moe Jacobsen.
 Etter rekordåret 2020 hvor oppussing ble den store vinneren i markedet, har 2021 fortsatt å gi gode tider for den moderne faghandelen Happy Homes Malerbua.
Mange forbinder oss naturligvis med maling, men som en moderne faghandler har vi alt man trenger for den perfekte oppussingsjobben. Vi har alt innen gulv, tekstiler, keramiske fliser, teppegulv, måltilpasset solskjerming, unike tapeter som finnes kun hos oss, samt alt tilbehør man trenger, sier Tor Morten Strøm.
 
 
SOLIDE, VAKRE OG VARME GULV
Og noe mange er opptatt av er gulv. I år bærer dette temaet preg av økt fokus på bærekraftig miljø, flere farger og mønster.
Dette gjelder alle typer gulv; parkett, laminat, tepper, belegg og malte gulv, sier Tor Morten Strøm.
Den klare bestselgeren er korkvinyl. Dette er en bærekraftig løsning som kommer i flere forskjellige kvaliteter, størrelser og mønstre. De stille og lune MaxWear og MaxWood-gulvene fra svenske Golvabia er de variantene som Happy Homes selger mest av. MaxWood er nå også svanemerket. Butikken i Mosjøen er en av landets største på disse gulvene.


 BESTSELGER: – Korkgulvet Maxwear er vår bestselger når det gjelder gulv. Bærekraftig og enkelt å legge, sier Tor Morten Strøm.
 
KVALIFISERTE RÅD
Som kunde er du opptatt av å få best mulig service, tips og råd når du kommer inn i butikken. Det er her Happy Homes Malerbua scorer høyt. For her finner du medarbeidere som virkelig vet hva de snakker om. Alle de ansatte går jevnlig gjennom kompetanseheving for å holde følge med tempoet på trender, moter og materialer. Her får du hele tiden kvalifiserte råd om hva som passer best for nettopp deg og din bolig.
Slik som fargevalg. Dette er noe som påvirker romfølelsene:
Bruker du lyse farger vil veggene visuelt skyves ut i rommet. Motsatt vil mørke farger trekke veggene-inn, sier Anita Mikalsen.
 Hun anbefaler også at du i små rom bør holde deg til ton-i-ton farger fremfor kontrastfarger. Det gir et roligere uttrykk og får rommet til å virke større.
 
 STORE PÅ TAPET: – Vi er stolte over at vi har et bredt utvalg med kvalitets-tapet, sier Anita Mikalsen


MANGE HENSYN Å TA
Varme farger er fremtredende i år. Etter et drøyt tiår med hvite og grå nyanser, lengter vi til varmere og lunere hjem. Den gode hjemmefølelsen er for mange farge på veggene i kombinasjon med møbler og tekstiler med forskjellige teksturer, sier Celina Båtstrand.Høsten er også høytid for oppussing, og butikken i Skjervgata er godt rustet for å skape god hjemmefølelse i både hytte og hus. Nytt av året er at det tilbys et eksklusivt utvalg tekstiler.
Tekstiler har vært en varegruppe vi har manglet, men når vi fant en leverandør som var godt tilpasset vårt varesortimentet kastet vi oss ut i det og er i full gang med å lage nye utstillinger med tekstiler, forteller Båtstrand som allerede har mottatt vareprøver på merkevarene Sanderson, Creation Baumann og Morris & co.
Gjennom et spesialtilpasset interiørkurs gjennom NKI er flere av de ansatte i ferd med å spisse kompetansen sin på interiør, moodboard, farger og materialer slik at de i enda større grad kan guide deg i jungelen av valg når du skal innrede ditt hjem.

Fagkompetanse og service skal være vårt aller største konkurransefortrinn, og du skal ha høye forventinger når du kommer inn dørene hos oss. Når vi nå utdanner våre ansatte er det for å være godt rustet for stadig mer bevisste kunder, og vi ønsker også å møte kundene der de er – og tilbyr også hjemmebesøk for å hjelpe med farger og materialer, forteller Strøm.


 FARGERIKT UTVALG: – Hos oss finner du alltid akkurat den fargenyansen du trenger, både innen- og utendørs, sier Anita Mikalsen.
 
DET LILLE EKSTRA
Hos Happy Homes Malerbua er de opptatt av det lille ekstra som alltid skal ligge i bunn. De jobber hardt hver dag for å skape gode handleopplevelser. Som det faktum at de kjører varene hjem til deg - kostnadsfritt!
Skulle du være i beit for en god håndverker, så kan Malerbua også komme med anbefalinger om dyktige håndverkere du kan stole på!
Alt dette for å skape en så god service som mulig for de som kommer innom. Det faktum at de vant Gullserviceprisen under Gullhanen i 2019 er et synlig bevis på at service ligger i blodet hos de ansatte.
Vi har veldig mange trofaste stamkunder, men også den yngre generasjonen setter pris på vår kompetanse, understreker Moe Jacobsen.
Det faktum at de er med i Happy Homes, Nordens største faghandelskjede, betyr også at det har tilgang på markedets beste produkter til konkurransedyktige priser.