 Mange muligheter: – Vinduer er på mange måter husets øyne, det gir boligen din særpreg og identitet, sier salg- og markedssjef Kurt Andersen.

Lokal suksess med
historiske røtter

Solide tradisjoner, tidløs kvalitet, dedikerte medarbeidere og moderne teknikk har skapt grunnlaget for at Norgesvinduet Svenningdal har blitt en suksess-bedrift

– 2019 ble et veldig bra år og så langt ser det ut til at 2020 kommer til å bli enda bedre, sier salg- og markedssjef Kurt Andersen.

Norgesvinduet Svenningdal har alltid vært en lokal hjørnesteinsbedrift i Grane, med røtter helt tilbake til 1918. Da fikk Johan Lund Arntsberg og Sigurd Nilsen låne 25.000 kroner i Vefsn Sparebank.

Et beløp som i dag tilsvarer 2,5 millioner kroner. Dette ble starten på en lang reise som så langt har kulminert i en bedrift med 115 årsverk. Omsetning i 2019 var på 177 millioner kroner og et resultat på 3.1 millioner kroner.

Saken fortsetter under bildet.

Solide tradisjoner, tidløs kvalitet, dedikerte medarbeidere og moderne teknikk har skapt grunnlaget for at Norgesvinduet Svenningdal har blitt en suksess-bedrift. Her er en robot i full gang med overflatearbeid.

MEDARBEIDERNE BETYR ALT
Så er det ingen selvfølge at en så stor bedrift må ligge i en liten kommune på Helgeland, men i følge Andersen så har den lokale tilhørigheten vært avgjørende for selskapets suksess. Utfordringen er hele tiden å sikre seg de beste folkene.

– Her har vi vært så heldige at vi også har klart å rekruttere veldige solide medarbeidere fra Litauen. Mange av dem har blitt til ekte helge-
lendinger og er i så måte med på å skaffe kommunen en tiltrengt vekst i befolkningen, poengterer Andersen.

SOLID MERKEVARE
Takket være et hardt fokus på kvalitet i alle ledd og konkurransedyktige priser, har Norgesvinduet i dag sikret seg et meget solid merkenavn. De har en bred portefølje av vinduer og balkongdører, i tillegg til at de tilbyr skreddersøm på mål.

GLASSKLAR BESKYTTELSE: Glass med solskjerming legger grunnlaget for et koselig og harmonisk hjem.
– Vinduer er på mange måter husets øyne, det gir boligen din særpreg og identitet. Og med vårt moderne produksjonsutstyr er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva som kan produseres.

Norgesvinduet Svenningdal har sikret seg god lagerplass, hvilke betyr at de er i den unike posisjonen at de kan gå inn i en sesong med 7.000 til 9.000 enheter på plass. I tillegg har de et tett samarbeid med byggevareforhandlere som også er flinke til å ha et godt utvalg.

TRADISJON OG TEKNIKK
Norgesvinduet Svenningdal har en produksjon som kombinerer det beste av moderne teknikker kombinert med hevdvunne tradisjoner. Som det faktum at alle vinduer leveres med utvendig kjerneved som standard. Dette betyr at veden
er ferdig impregnert av naturen selv, basert på en flere hundre år gammel kunnskap.

Saken fortsetter under bildet.

H-VINDUET+ 90-PROFIL DØR: Flott og smekker balkongdør, bi-inngangsdør og innvendig dør. En videreutvikling av en svært populære klassiker, som er produsert og levert gjennom 30 år.

Det moderne innslaget er blant annet at morgen- dagens vindu har en utvendig aluminiums- kledning med lufting bak. Dette skaper en tilnærmet vedlikeholdsfri løsning hvor du kun trenger en årlig innsats med noen få dråper olje til bevegelige deler og tørker over med en fuktig klut.

Også når det gjelder valg av glass har du som kunde en rekke valgmuligheter hvor du kan ta hensyn til blant annet støy, energisparing, dekor og sikkerhet.

DET NYE HELGELAND
Som en bedrift på Helgeland er også Norgesvinduet Svenningdal avhengig av en effektiv infrastruktur når det gjelder transport. I dag går alt på vei og
den radikale forbedringen av E6 har betydd mye for bedriften.

– Vi ser at det råder en stor optimisme på Helgeland og for oss er det viktig å kunne være en positiv og offensiv aktør som kan skape lokale verdier og sikre arbeidsplasser, konkluderer salg- og markedssjef Kurt Andersen.

Du kan lese mer om Norgesvinduet her.