FARGERIK HVERDAG: – Det handler om å skape en attraktiv butikk med bredt utvalg og kunnskapsrike medarbeidere, sier kjøpmann Stian Skogsaas, som jevnlig sjekker at fruktavdelingen ser innbydende ut.

– Kundene er sjefen

Skrevet for Rema 1000 Halsøy
31.12.2019 19:23

Han har alltid likt å jobbe og drømt om å skape noe eget.  Nå har Stian Skogsaas (35) fått ønsket oppfylt.

– Vi skal skape den beste butikken og sørge for den optimale handleopplevelsen.

Stian Skogsaas vandrer gjennom Rema 1000 på Halsøy med et aldri hvilende blikk. For her er alle detaljene like viktige. Alt må stemme. Fra par­kerings­plassen og inn. Er det ryddig, er det rent? Er frukten frisk og innbyende? Har de ansatte det bra?

TOPP KVALITET – LAVE PRISER

– Se her, Stange-kylling! Du får ikke et bedre produkt enn det. Eller vareutvalget fra Kolonihagen. Hos oss skal du finne alt. Bredt utvalg, lave priser og høy kvalitet. Og, ikke minst kunnskap.

For det er noe Stian og hans stab legger stor vekt på. De skal alltid kunne komme med gode råd og tips enten det dreier seg om hva som er et passende tilbehør til andebryst eller hvordan du får ribbe­svoren perfekt sprø.

Saken forsetter under bildet.

EN NY SJANSE: Stian Skogsaas har sørget for at hundre prosent uføre Torben har fått en ny sjanse på Rema 1000 Halsøy. – Jeg elsker jobben min, sier Torben.

Stian har alltid likt å jobbe, og som han sier:

– Jeg var best i friminuttene. Elsket å spille ­fotball og være ute i naturen.

Så beskriver han også seg selv som en «lakse­boms» som binder sine egne fluer og hvor den foreløpige rekorden er ren rugg på 13 kilo.

IDEELL PLASSERING

Rema 1000 Halsøy ligger perfekt plassert på mange måter. Dette er både en naturlig stopp mellom sentrum og store boligområder, men passer også ypperlig for hytte og båtfolket som skal ut på helgetur.

– Det er lett å komme inn og ut her, enten du har bobil, campingvogn eller båten med på tilhengeren. Vi har med vilje laget parkeringsplassen så stor som mulig, slik at det er lett og trygt å navigere her.

Saken fortsetter under bildet.

ALLTID TILGJENGELIG:  Stian Skogsaas lever og ånder for Rema-butikken på Halsøy og er har alltid telefonen klar hvis det skulle dukke opp noe.

EN EKTE REMA-VETERAN

Stian har langt fartstid i Rema 1000-systemet, men fikk sin egen butikk 1. juli i år. Det betyr også en hverdag hvor du egentlig aldri har helt fri:

– Jeg er alltid tilgjengelig på telefon og liker også å være den som er først på jobb her før vi åpner klokken sju. Jeg storkoser meg når jeg kan ta imot ferske brød og sjekke at alt er klappet og klart før dørene går opp.

For det er kundene som er sjefen. De er de som skal få lyst til å komme tilbake. Noe som også betinger at de rundt 15 medarbeiderne må trives på jobb.

ALLE SKAL MED

– Vi har stor takhøyde her. Alle innspill blir tatt på alvor, alle skal få ha et ord med i laget. Den inkluderende lederstilen har også ført til at Stian har skapt et tilbud til hundre prosent uføre Torben.

– Han er nå utnevnt til sjef for papp-pressa og for oss på butikken er det veldig givende å se at vi kan gi en sjanse til de som ellers ville ha falt utenfor jobbmarkedet.

Sier Stian Skogsaas, en stolt kjøpmann med store visjoner.