LYKKELIG LEILIGHETS-EIER:Hans-Petter Jørgensen ser frem til en aktiv pensjonist-tilværelse og er nå en svært fornøyd eier av en leilighet i Myrveien.

Klar for et nytt liv
– i en ny bolig

Skrevet for REDE Eiendomsmegling
08.10.2018 22:21

Som nyslått pensjonist ønsket Hans-Petter å bruke mindre tid på huset og prioritere hytte, båt og snøscooter. Rede Eiendomsmegling løste oppgaven på rekordtid.

– Det blir på mange måter et helt nytt liv.

Hans-Petter Jørgensen (67) kikker seg rundt i leiligheten i Myrvegen. Alt er ikke kommet på plass, men han stortrives i sitt nye hjem. Fra balkongen ser han rett inn i naturskjønn natur, hvor fuglekvitringen slår salto mellom irrgrønne trær.

Saken fortsetter under bildet.

FANTASTISK UTSIKT:– Jeg setter umåtelig stor pris på naturen og da er det jo bare magisk å ha en slik utsikt fra balkongen, fastslår Hans-Petter.

Fri fra fabrikken

67-åringen ser frem til pensjonisttilværelsen, men er fortsatt ikke helt fortrolig med tanken på at han ikke skal stille på jobb.

Etter 44 år som støperi-operatør, er stemplingsur, vernesko og hjelm blitt en del av sjela.

Han kom til Mosjøen i 1974, en 23-åring med hele livet foran seg. Og det ble det enorme industriområdet nede ved fjorden som skulle bli hans base. Det som en gang het Mosal. Aluminiumsverket. Hjørnesteinen i Vefsn. Verket som startet i 1958, i bunnen av en trang fjord. Verket som i dag heter Alcoa.

For da Norge skulle gjenreises, var det billig kraft som var nøkkelen til nye arbeidsplasser. Kringsatt av fjell og omkranset av et summende høyspentnett, ble Mosjøen forvandlet til et pulserende industrisamfunn.

Fra Skaugum til Halsåsen

Hans første stopp var en hybel på ”Skaugum”, arbeiderboligene rett ved siden av verket. En kjæreste dro ham opp til Olderskog. To ble til tre, og familien bodde i Rådhusgata og på Skjervengan, før de endte opp i en enebolig i Snevegen i Halsåsen. Med majestetisk utsikt.

For seks år siden ble Hans-Petter alene. Han tenkte mye på hvordan pensjonisttilværelsen skulle bli.

– Jeg har jo hytte i Fagervika. Jeg ønsket meg en enklere tilværelse. Og behøvde mindre plass.

Saken fortsetter under bildet.

MINDRE PLASS – MER TID: – Når jeg ble alene, ble en enebolig for stort. Denne leiligheten er perfekt for mitt nye liv, sier Hans-Petter.

Forlokkende natur

På hytta har han en 18 fots Hansvik med en 40 hk Yamaha som lokker hver vår.

– Jeg elsker å dra ut med dorga.

Vinterstid er det snøscooteren som er turkameraten. Da kan den spreke 67-åringen fort finne på å sette kursen til Hattfjelldal, via Herringen.

Med andre ord, Hans-Petter trengte å gjøre noen dramatiske grep. Noe som skulle vise seg å bli langt enklere enn han fryktet. For da han kjøpte leiligheten i Myrveien, møtte han megler Ninni Moldrem fra Rede Eiendomsmegling.

Saken fortsetter under bildet.

FANT TONEN: Hans-Petter og Ninni fant tonen fort.  – Hun var svært hyggelig og meget profesjonell. Både kjøp og salg gikk knirkefritt, oppsummerer Hans-Petter

– Da ble det helt naturlig å velge henne når jeg skulle selge huset.

Trygge hender - fra dag én

Noe som ble forsterket av at Hans-Petter er en livslang kunde i Helgeland Sparebank. Dermed var alt samlet under samme tak og prosessen gikk knirkefritt.

– Jeg følte at jeg var i trygge hender fra dag én og det er befriende å forholde seg til proffe folk, sier Hans-Petter.

Saken fortsetter under bildet.

EFFEKTIVT SALG:Ninni Moldrem hos Rede Eiendomsmegling sørget for at Hans-Petter Jørgensen fikk solgt boligen sin i Sneveien på en trygg og effektiv måte

Salget av boligen i Sneveien gikk fort, og for Ninni Moldrem handlet det om å sørge for at huset fikk en maksimal eksponering i markedet.

– Så hjalp det selvfølgelig at beliggenheten var unik.

Ledende aktør

Som den klart største eiendomsmegleren på Helgeland, sitter Rede med solid og bred erfaring og kompetanse innen kjøp og salg av boliger og leiligheter.

Saken fortsetter under bildet.

OFFENSIVT KONTOR: Ninni Moldrem og kollega Kari-Anne Angel jobber beinhardt for at både kjøpere og selgere skal få en optimal opplevelse.  – Og så er jo Mosjøen en utrolig trivelig by, fastslår de to.

– Vår samlokalisering med regionens egen bank, Helgeland Sparebank, gjør at vi også har et utstillingsvindu i de travleste gatene i alle de fire Helgelands-byene, understreker Ninni Moldrem.

Og Hans-Petter? Han gleder seg til neste fase i livet:

– Nå skal jeg bare kose meg.

Du kan lese mer om Rede Eiendomsmegling her.