TO GENERASJONER  Jens Petter Nygård er andre generasjon som styrer bedriften som så dagens lys i 1947. Her sammen med sønnen Jens Christian Nygård, som også jobber i bedriften.

Klar for å kapre Sør-Norge

Skrevet for nygård
11.10.2020 18:35

Tre generasjoner, 73 års erfaring og en dyp lidenskap for faget har nå gitt Nygård innpass på det sørnorske markedet.

– Dette handler om ekte, nordnorsk håndverk, med kvalitet i alle ledd, sier daglig leder Jens Petter Nygård.

NASJONAL ARENA
Frem til nå har bedriften hatt sitt marked fra Trondheim i sør til Bodø i nord. Men så kom plutselig Kjøkkensenteret på Jessheim på banen. De ville gjerne ha med produktene fra Nygård i sin portefølje.

– Dette er en ny milepæl for oss og det viser også at selv om du har base i Mosjøen, så kan du bli lagt merke til på den nasjonale arenaen.

Saken fortsetter under bildet.

BLÅTT KJØKKEN: Kulstad fenix er et slitesterk høytrykkslaminat med supermatt overflate som er anti fingerprint- behandlet. Denne finnes i sju forskjellige farger.

SOLID GARANTI
Hos Nygård handler det om lokal produksjon og lojale og kunnskapsrike medarbeidere. Her blir ikke skrogene skrudd sammen, men limt, og et kjøkken fra Nygård har en bruksgaranti på 20 år. Og samtlige skuffer er laget av heltre bøk.

– Vår filosofi er å levere topp kvalitet til beste pris. Hvis barna dine skulle finne på å klatre i skuffene, så tåler de faktisk det, sier Nygård.

BÆREKRAFTIG PRODUKSJON

Med 73 års drift uten noen form for stopp, sier det seg selv at bedriften har opparbeidet seg mye kompetanse og kunnskap. Dette er miljøvennlig på flere måter.

Saken fortsetter under bildet.

KLASSISK OG MODERNE:  Modell Strøm med heltre eikelameller, kan også  fås i hvitpigmentert, sortmalt eller natur eik. Er klassisk og moderne på samme tid.

– Lokal produksjon setter et mindre fotavtrykk, det bli mindre transport, sier Nygård.

Når kjøkkenet også varer i flere år, blir det mindre bruk og kast, noe som igjen er viktig med tanke på bærekraft og et grønt skifte.

Lokal produksjon betyr også en effektiv hverdag. Det gjør at et kjøkken kan leveres i løpet av 4-6 uker. Og hvis det virkelig er noe som haster, så kan de også levere i løpet av en uke.

Saken fortsetter under bildet.

VALGFRIE LØSNINGER: Bestikk-skuff til blått kjøkken. Alle modeller leveres med heltre skuffer i solid bøk som standard. Også selve inndelingen i skuffen kan leveres i bøk, enten med et standard oppsett, eller skreddersydd i henhold til kundens ønsker.

BREDT UTVALG

Utvalget er stort, i dag har Nygård 36 ulike kjøkkenmodeller, som du kan få i nettopp den fargen du ønsker. I lokalene i Mosjøen har de bygget en av Nord-Norges største utstilling på 550 kvadratmeter.

Et show-room over to etasjer har et imponerende utvalg av kjøkken og bad, slik at kundene kan få et godt innblikk i hvordan ting vil se ut i virkeligheten.

Saken fortsetter under bildet.

DIN NYE HVERDAG: Her ser du Vollan Natur Eik 105 kombinert med Kulstad fenix 0724. Lun eikelaminat og Kulstad fenix sin supermatte overflate med anti fingerprint- behandling sørger for en effektiv, koselig og lettstelt hverdag.

– Et nytt kjøkken er en viktig investering og vi ser ofte at kundene er innom her både fire og fem ganger før de bestemmer seg, sier kjøkken- konsulent Oda Nylund.

I tillegg til et omfattende utvalg av kjøkken, tilbyr Nygård også fleksible, solide og moderne løsninger innen bad og garderobe. De leverer også integrerte hvitevarer med kvalitetsmerker som Miele, AEG og Electrolux.

Du kan lese mer om Nygård her.

 

Enkel og god mat

I samarbeid med Per Theodor Tørrissen og Tommy Abrahamsen har Nygård laget noen flotte videoer som viser hvordan du på en rask og enkel måte kan lage flotte retter på ditt eget kjøkken.

 

Flatbiff av rein

Biff med bernaise

Filet av torsk