EFFEKTIV LØSNING: Skaret er et kjøkken som tar lite plass, med plass til mye. Her i hvit NCS S 0500-N.

Her lager de drømme- kjøkkenet ditt for hånd

Skrevet for NYGÅRD
24.10.2019 18:42 - OPPDATERT 24.10.2019 19:13

Med 72 års erfaring og dyp lidenskap for håndverket, skaper Nygård kjøkken inspirert av nordnorsk natur.

– Her handler det om kvalitet i alle ledd, sier daglig leder Jens Petter Nygård. Han er andre generasjon som styrer bedriften som så dagens lys i 1947. I dag har de 20 ansatte og tilbyr produkter innen kjøkken, garderobe og bad.

Saken fortsetter under bildet.

SKREDDERSØM: Inge Kristian Skar holder styr på de ulike versjonene av benkeplater. Her får kundene akkurat det de vil ha.

TOPP KVALITET TIL RETT PRIS
Nøkkelen til suksess handler om lokal produksjon og lojale og kunnskapsrike medarbeidere. Her blir ikke skrogene skrudd sammen, men limt, og et kjøkken fra Nygård har en bruksgaranti på 20 år. Og samtlige skuffer er laget av heltre bøk.
 
– Vår filosofi er å levere topp kvalitet til beste pris. Hvis barna dine skulle finne på å klatre i skuffene, så tåler de faktisk det, sier Nygård.

Saken fortsetter under bildet.

GAMLE MINNER: Skog kjøkken drar med seg minner fra bestemorhuset og koselige søndagsmiddager.

MILJØVENNLIG KJØKKEN
Med 72 års drift uten noen form for stopp, sier det seg selv at bedriften har opparbeidet seg mye kompetanse og kunnskap. Dette er miljøvennlig på flere måter.
 
– Lokal produksjon setter et mindre fotavtrykk, det bli mindre transport, sier Nygård.
 
Når kjøkkenet også varer i flere år, blir det mindre ”bruk og kast”, noe som igjen er viktig med tanke på bærekraft og et grønt skifte.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVLE DAGER: Trine Johansen tar unna dagens produksjon og sørger for at lageret til en hver tid er ajour.

HUSETS HJERTE
De siste årene har det vært en klar dreining mot at kjøkkenet har blitt boligens viktigste rom. Det blir familiens hjerte. Frokost, lunsj, middag, lekser, vennebesøk og uformelle samlinger finner sted her.
 
Så er det slik at man også registrerer et skifte i hvilken type kjøkken kundene etterspør. Der det før gikk mye i hvitt, er folk nå klare for både sort og farger i ulike nyanser.

Saken fortsetter under bildet.

MILLIMETER-PRESISJON: Dataskjermen forteller Kay Kjærstad at det neste kuttet blir hundre prosent korrekt.

MANGE MULIGHETER
– Vi har nettopp fått inn en mørk rød og mørk blå variant i matt overflate som vi er sikre på vil bli en av favorittene, sier kjøkkenkonsulent Oda Nylund.
 
Benkeplater får du i ulike varianter, med både heltre, laminat og stein. Og så kommer det stadig nye og smarte løsninger.
 
– Vi ser nå at det lages integrerte ventilatorer i koketoppen som faktisk fungerer veldig godt, sier kjøkkenkonsulent Tove A. Hemsett.

Saken fortsetter under bildet.

GOD PLASS: To-delt høgskapsuttrekk med demping sørger for en ryddig og behagelig oppbevaring  på kjøkkenet.

SMARTE LØSNINGER
 Kundene vet å sette pris på avfalls-bokser som er plassert rett under benkeplata, i rett arbeidshøyde, og høgskap med hyller som trekkes ut når du åpner døra, slik at du slipper å strekke deg for å få tak i det som står lengst inne.
 
Det samme gjelder hjørnehyller som også svinger ut, noe som er en klar forbedring fra de gamle karusell-hyllene. Og, ikke minst, skreddersydde innredninger til skuffene, slik at du selv kan planlegge hvordan de skal fungere. 

Saken fortsetter under bildet.

PERSONLIG VRI: Nå kan du selv sørger for skreddersøm i skuffene, slik at innredningen passer perfekt til utstyret du skal lagre.
 – Vi ser også at kundene våre virkelig verdsetter at vi leverer ferdig, underlimte vasker, noe som sikrer maksimal kvalitet og funksjonalitet, sier Oda Nylund.
 
IMPONERENDE UTSTILLING
Et show-room over to etasjer har et imponerende utvalg av kjøkken, slik at kundene kan få et godt innblikk i hvordan ting vil se ut i virkeligheten. 

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE BAD: I dag kan du velge mellom en rekke stilrene, vakre og svært praktiske baderomsløsninger.
 
– Et nytt kjøkken er en viktig investering og vi ser ofte at kundene er innom her både fire og fem ganger før de bestemmer seg, sier kjøkkenkonsulent Åse Krutå.
 
I første-etasje ligger også det store og moderne produksjonslokalet, og du skjønner at dette er en lokalt bedrift når du har ansatt med etternavn som Luktvassli og Kjærstad.

Saken fortsetter under bildet.

STILREN ELEGANSE: Strøm er et stilig kjøkken som vil bli lagt merke til, med spilefronter i heltre eik. Modellen er moderne, men gir samtidig kjøkkenet et klassisk uttrykk.
 
Her kuttes, limes, lakkeres og monteres på løpende bånd. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og alt blir både dobbel- og trippelsjekket før det sendes ut til kunder og butikker.

Saken fortsetter under bildet.

SOLID KOMPETANSE: Kjøkkenkonsulentene hos Nygård sitter med lang erfaring og tung kompetanse, slik at du som kunde får en optimal veiledning når du skal velge den rette løsningen. F.v.  Oda Nylund, Tove A. Hemsett, Åse Marie Krutå, Lone Heggli

I tillegg til et omfattende utvalg av kjøkken, tilbyr Nygård også fleksible, solide og moderne løsninger innen bad og garderobe. Ta gjerne kontakt for gratis tegnetime.

De leverer også integrerte hvitevarer med kvalitetsmerker som Miele, AEG og Electrolux.

Saken fortsetter under bildet.

TO GENERASJONER: Jens Petter Nygård er andre generasjon som styrer bedriften som så dagens lys i 1947. Her sammen med sønnen Jens Christian Nygård, som også jobber i bedriften.
 
 
 Sju grunner til å velge Nygård når du skal kjøpe nytt kjøkken.
 
 
1.    Du får skreddersydd kjøkkenet akkurat slik du vil ha det. 
 
2.    Du får ferdigmonterte og stabile skrog som er sikre
 
3.    Du får skuffer i heltre – det er standard 
 
4.    Du får velge blant et av Norges største utvalg av fronter til kjøkken
 
5.    Du får et kjøkken som har 20 års garanti
 
6.    Du får nyte godt av at vi har holdt på i generasjoner
 
7.    Du får alltid vår oppmerksomhet 
 
Du kan lese mer om kjøkken, bad og garderobe fra Nygård her.