EKTE KJØKKEN-LYKKE: Kari Thorvaldsen rett og slett elsker det nye kjøkkenet sitt. – Det ble nøyaktig slik jeg hadde drømt om.

– Endelig fant jeg drømmekjøkkenet

Skrevet for elkjøp mosjøen
19.03.2020 18:59

Med en helt ny leilighet fikk Kari Thorvaldsen oppfylt en livslang drøm: Et skreddersydd kjøkken.

– Er det ikke flott.

Kari Thorvaldsen stortrives på kjøkkenet og nå ligger alt til rette for at hun kan boltre seg blant kjeler, koketopp og stekeovn.

Hun valgte Epoq fra Elkjøp i Mosjøen og det ble en lykkelig løsning.

– Fra dag én var jeg i trygge hender. Halvar hadde svar på alt jeg lurte på.

Saken fortsetter under bildet.

EN FLOTT DIALOG: Kari Thorvaldsen fikk uvurderlig hjelp av kjøkkenselger Halvar Olsrud når hun skulle velge kjøkkenløsning. – Han skjønte nøyaktig hva jeg så for meg, skryter hun.

LANG FARTSTID

Og Halvar Olsrud er kjøkkenselger med lang fartstid og tung kompetanse. I samarbeid med Kari fant han frem til alt fra den smarte stekeovnen og skuffer med lys til uttrekkbare høyskap og en bakbelyst ventilator med valgfrie farger.

Saken fortsetter under bildet.

FIKST BATTERI: Dette blandebatteriet gir deg en fleksibel løsning som lettere arbeidet på kjøkkenet.

– Fordelen med Epoq er at du får topp kvalitet koblet opp mot et nesten uendelig utvalg av modeller og stilarter, sier Olsrud.

Saken fortsetter under bildet.

SMARTE SKAP: Uttrekkbare høyskap gjør at Kari Thorvaldsen til en hver tid har full oversikt over alt av tørrvarer og lignende.

Det finnes tre hovedretninger når du skal treffe valget ditt:

MINIMALISTISK:

Preges av innovative løsninger og spennende materialbruk. ”Less i more”. Henter inspirasjon fra japansk design, med rene linjer og overflater og beskjeden bruk av farger. Gir et ryddig hjem da små gjenstander og detaljer er ryddet bak smarte oppbevaringsløsninger.

LANDLIG:

Her er det typisk mange detaljer. Kjøkkenfronter og lister med utskjæringer, eller håndtak med forseggjorte detaljer fungerer som utsmykninger på kjøkkenet.

NORDISK:

Et nøkkelord for nordisk stil er skandinavisk funksjonalisme, rene former i design, med enkle og elegante detaljer. En gjennomført nordisk stil har kun ting på benken som har en viktig funksjon, eller som forsterker stilen. Tenk derfor enkelt når du møblerer og dekorerer.

Saken forsetter under bildet.

GOD LØSNING: Kjøkkenmaskinen har fått si dedikerte hylle som det bare er å svinge opp og ned. Dermed slipper du tunge løft fra gang til gang.

– Vi kan levere 38 ulike fronter og 180 typer benkeplater i ulike tykkelse, sier Olsrud.

Når det gjelder en detalj som blandebatterier, finnes det 180 varianter i prisklassen fra 900 kroner til 20.000 kroner. De mest avanserte har også kullsyre, kokende vann og har kobling opp mot det trådløse nettet.

Saken fortsetter under bildet.

VARMESIKKERT: Disse rillene på kjøkkenbenken gjør at  du kan sette fra deg glovarme panner og gryter

SMARTERE BOLIGER

Og nettopp nettet blir stadig viktigere i boliger som blir stadig smartere.

– En ting er du kan fjernstyre ovnen fra en smarttelefon, slik at søndagsmiddagen er klar når du kommer hjem fra tur, sier daglig leder Sindre Løseth hos Elkjøp i Mosjøen.

Digital teknikk sørger også for du kan ha kamera i kjøleskapet, slik at du kan sjekke via mobilen når du er på butikken om du mangler noe. Moderne kjøleskap er også konstruert slik at maten holder seg bedre, med ulike kjølesoner.

I en tid hvor stadig flere er opptatt av å begrense matsvinn, hjelper også de uttrekkbare høyskapene med til at du får en langt bedre oversikt over hva du har.

RESTAURANT-KVALIET

For de som ønsker å skape maksimal restaurant-effekt hjemme, er en sous vide dampeovn midt i blinken. Og det er en slik som befinner seg på kjøkkenet til Krister Johansen på Olderskog.

Saken fortsetter under bildet.

HUSETS HJERTE: – Selv det ikke er jeg som er kjøkkensjefen, så er jo dette på mange måter husets hjerte. Og Epoq har innfridd på alle punkter, sier Krister Johansen.

Han og Victoria Bårdevik er svært godt fornøyd med sitt Epoq-kjøkken fra Elkjøp. Og kjøkkenet var det første de fikk på plass i boligen de er i full gang med å totalrenovere.

– Nå er det nok Victoria som er kjøkkensjefen, men jeg ser jo hvor effektivt og lekkert dette har blitt, sier Krister.

25 ÅRS GARANTI

Hos Elkjøp i Mosjøen legger det stor vekt på at kundene skal få en så god service som mulig og her er du sikret faglige råd fra eksperter som lever og ånder for kjøkken.

Saken fortesetter under bildet.
LEKKER VENTILATOR: Nå kan også en ventilator bli til en kunstnerisk dekorasjon. Akkurat denne versjonen koster 65.000 kroner.
Epoq har produsert kjøkken til det nordiske markedet siden 2004 og de stiller med 25 års funksjonsgaranti side kjøkkenet er det rommet i boligen som kan bli utsatt for mest slitasje.

Elkjøp sørger også for at du får kjøkkenet levert hjem, de tilbyr montering av drevne eksperter og kan også ta med seg ditt gamle kjøkken.

Saken fortsetter under bildet.

MONTERER FOR DEG: Espen Torgersen og Ronny Svendsen hos TSF Montering sørger for profesjonell montering av kjøkkenet ditt.

REVOLUSJONERENDE TEKNIKK

For de som vil montere selv, er det betryggende å vite at Epoq har tatt i bruk en helt ny teknikk:

Click-systemet gjør at du kan sette sammen skap og enheter uten verktøy – hurtigere enn noen gang. Modulene blir dessuten helt vinkelrette og resultatet blir penere. Du vet at alt er riktig satt sammen når du hører det sier Click.

Saken fortsetter under bildet.

  DEDIKERTE FAGFOLK: – Vi setter hele tiden av mye tid til å holde oss faglig oppdatert slik at kundene får svar på alt de spør om, sier kjøkkenselger Halvar Olsrud.

ALT PÅ ETT STED

I tillegg til kjøkken har Elkjøp i Mosjøen også gode tilbud innen vaskerom og garderobe. I tillegg til at de har et bredt utvalg av varmepumper, luftrensere og luftfuktere.

Saken fortsetter under bildet.

VASKEROM: Kari Thorvaldsen fikk også plass til et eget vaskehjørnet på badet. Også her bisto Elkjøp med løsninger og utsyr.

– Når vi da også har det meste innen elektronikk, lyd og bilde, så betyr at du finner nesten alt du trenger til boligen din på ett sted. Da er du også garantert at de ulike systemene snakker sammen, konkluderer daglig leder Sindre Løseth.

 STORT UTVALG: – Kjøleskapene blir stadig smartere og nå kommer de også med kamera. Det betyr at du kan stå på butikken og sjekke hva du har via smarttelefonen, sier daglig leder Sindre Løseth hos Elkjøp i Mosjøen.