Eberg Lås & Sikkerhet AS har sitt virkeområde på hele Helgeland.

Glassmester J Eberg Hansen AS har drevet med lås og dørautomatikk siden den første dørautomatikken ble montert i 1974


Eberg Lås & Sikkerhet AS
 
Glassmester J Eberg Hansen AS har drevet med lås og dørautomatikk siden den første dørautomatikken ble montert i 1974.
Siden den gang har dørautomatikk vært en viktig del av bedriften.  
Nå har vi skilt ut lås og automatikk avdelingen i et eget selskap, Eberg Lås & Sikkerhet AS, for å spisse kompetansen og bli en bedre totalleverandør. Jeg tror det blir et bedre resultat av det, forteller daglig leder Thomas Granhaug og det nye selskapet vil holde til i de samme lokalene som morselskapet.


Leverer til Trøndelag og Nordland.
Eberg Lås & Sikkerhet AS har sitt virkeområde på hele Helgeland. Men de leverer også dørautomatikk til firmaer fra Trondheim i sør til Lofoten i nord.
Vår leverandør av skyve/slagdørsautomatikker, Label, utvikler og oppdaterer seg hele tiden for å tilpasse seg dagens krav, sier Granhaug.


Vi tilbyr alt innen:

·      Lås og beslag
·      Låsesystemer
·      Dørautomatikk
·      Adgangskontroll
·      Alarm (kun lokal alarm)
·      Porttelefon
·      Dørlukkere
·      Grossist og leverandør for dørautomatikk
 
Lokal fordel
Styrken til firmaet når det gjelder dørautomatikk er at de har det lagerført og kan levere fort ved behov. Det nyter kundene godt av om noe først skulle skje.
- Ryker for eksempel inngangsdøra på Coop, så kan vi ordne det ganske raskt. I stedet for at du må vente en uke på at nye deler kommer i posten, forklarer Vegard Aanes.
Erfarne fagfolk
Duoen har rukket å bli erfarne med lås og dørautomatikk. Thomas har jobbet med det fra 2013 og jeg har jobbet dedikert med det siden 2018, forteller Vegard.
Det vil bli satt opp en vakttelefon som besvares døgnet rundt for de akutte tilfellene, som ikke kan vente til dagen etter. Så kundene skal få hjelp når de trenger det, forsikrer Thomas.