Du treffer alltid en ansatt med god fagkunnskap.

Kundene våre skal få den samme gode hjelpen, uansett når på dagen de kommer hit


 

 

 Julegavetips til barn/junior: Vattert jakke, lue, gode skivotter eller langrennsski, er perfekt julegave til barn og ungdom.

Bredt utvalg, spisset kompetanse
 
Hos Intersport Mosjøen kan du få spesialtilpasset sportsutstyr, og du treffer alltid på en ansatt med god fagkunnskap om varene. 
 Intersport Mosjøen er en faghandel innen sportsutstyr. Det betyr at de har folk på jobb som kan faget sitt, at du finner produkter fra alle varegrupper du forventer å finne i en sportsbutikk, og at du finner det i alle prisklasser.
 
– Her skal du finne vinterjakken som ungen din kan bruke på skolen, og du skal finne utstyret du trenger til en topptur, som for eksempel skredsøkere og godkjente skredspader.
Det forteller daglig leder og eier, Kristian Kristiansen. Intersport Mosjøen har vært i familiens eie siden midten av 1980-tallet. I mange år var det faren hans som eide og drev forretningen, og etter hvert tok sønnen over.
 

 Julegavetips til barn/junior: Vattert jakke, lue, gode skivotter eller langrennsski, er perfekt julegave til barn og ungdom.

 
Julegavetips til dame:
Hva med en dunjakke fra Peak Performace, truger eller sokker fra Bridgedale i superundertøystoff. – Dette anbefaler vi å ha innerst i skisko, for å unngå fuktig hud og dermed gnagsår, sier daglig leder Kristian Kristiansen.
 

Julegavetips til mann: Komplett slalåmutstyr, inkludert hjelp og briller for trygg og optimal kjøring. 

Skiverksted og gode råd
Nå er det vintersesongen som er godt i gang i butikken. Vegger, stativ og golv er proppet med alle typer ski med og uten feller, ski- og alpinsko, og vinterklær til voksen, junior og barn.
– Det går i vatterte jakker, piggsko og varmt undertøy om dagen. Det er det kundene mest etterspør nå. Så vet vi at det kommer spørsmål og ski og akebrett med en gang bakken blir hvit.
Uansett hva du er ute etter, får du gode råd om riktig utstyr fra innerst til ytterst. Intersport Mosjøen har også investert i flere maskiner for å kunne spesialtilpasse utstyr til kundene sine.
 
– Med tilpassede såler og sko, reduseres faren for gnagsår betraktelig, forteller Kristiansen.
Flere leger og fysioterapeuter sender folk til Intersport Mosjøen for å få hjelp med å tilpasse såler.
Med deres SkiSelector kan du som er ute etter nye ski, bli matchet med riktig ski.
– Det er en maskin som nøyaktig analyserer spennkurven i skiene. Når skiene settes ut i butikken er de merket med relevant informasjon, som for eksempel spenn og vektklasse.  Når kunden da kommer i butikken, kan vi enklere plukke ut riktige ski til han eller henne.
Kunder som handler ski hos oss skal oppleve god gli og godt feste, uavhengig av om skiene er til trening eller fjelltur, slår Kristiansen fast.
Skiverkstedet med sliperom og servicerom, kombinert med god kunnskap om preparering av ski, har ført til at kunder fra både Trøndelag og Island sender ski til dem for preparering:
– En skiløper fra Island som skulle gå langløp i Italia, hadde kjenninger i Trøndelag som anbefalte oss. Til han ordnet vi stakeski som vi preppet og sendte av gårde til Italia, forteller Kristiansen om den litt uvanlige, men hyggelige henvendelsen.
 
 
Varme skisko til barn
Når det gjelder skisko til barn, har Kristiansen i år valgt å kun ta inn de varmeste og mest romslige på markedet.
– For barn er det kun én ting som gjelder når det kommer til skisko, og det er å ikke fryse. Tidligere har skisko til barn vært smale, noe som gjorde at de ble trange og dermed ble ungene kalde, sier Kristiansen.
Hos Intersport Mosjøen treffer du til enhver tid ansatte i butikken med god fagkompetanse De ansatte kurses jevnlig om varene fra leverandørene til Intersport Mosjøen, og så deles denne kunnskapen internt mellom ansatte og ekstrahjelpene.
– Kundene våre skal få den samme gode hjelpen, uansett når på dagen de kommer hit, sier Kristiansen.
 
Tips til julegaver
Ta gjerne turen innom for å finne vinterutstyret til deg selv, eller for å finne årets julegaver. Daglig leder Kristian Kristiansen og hans kollegaer står klare til å hjelpe deg med både tips, kunnskap og til å plukke ut riktige varer. De lover til og med å pakke inn absolutt alle julegaver som handles i butikken, for de som ønsker det. Og for deg som er usikker på hva du skal ønske deg eller kjøpe til jul, selger Intersport Mosjøen gavekort.

Sjekk ut Intersport Mosjøen her: