GRATIS TILHENGER: Willy Sørum og Montér tilbyr gratis tilhenger slik at du kan få fraktet varene trygt hjem.

Ditt komplette
byggvarehus

Skrevet for monter næstby
17.10.2020 18:27

Enten du trenger fliser, takstoler, gulv eller en batteridrevet spikerpistol, så har Willy Sørum og medarbeiderne hans alt du trenger.

– Vi legger veldig stor vekt på å ha et så stort utvalg som mulig og rår i dag over 3.000 kvadratmeter med butikk og lager, sier daglig leder Willy Sørum hos Montér Næstby i Mosjøen.

TUNG AKTØR
Som en del av Norges største byggevarekjede kan senteret på Halsøy tilby et bredt spekter av varer og løsninger, til svært konkurransedyktige priser.
Et annet viktig poeng er at de 16 medarbeiderne også sitter med tung kompetanse og lang erfaring som i noen tilfeller strekker seg helt tilbake til Nesbruket.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE GULV: – Utvalget av parkett- og laminatgulv har aldri vært større enn i dag, sier Willy Sørum hos Montér Næstby i Mosjøen.

KORT VEI
Bedriften har også en egen takstolfabrikk i Fustvatn som gjør at du er sikret leveranser fra en produsent som ligger tett på det lokale markedet.
I tillegg til en stor bredde av ulike gulvløsninger, har Montér også en butikk i butikken med Flise- kompaniet, hvilket sikrer deg et topp tilbud innen dette segmentet.

DITT SERVICEKONTOR
Montér Næstby kan også skilte seg med sin egen ingeniør:

Det betyr at du kan kommer til oss hvis det er noe du lurer på når det gjelder for eksempel styrkebereg- ninger og håndtering av limtre-dragere. Vi skal være ditt servicekontor hvor du får svar på absolutt alle spørsmål, sier Sørum.

Saken fortsetter under bildet.

ELEKTRISK PISTOL: – En batteridrevet spikerpistol gjør arbeidet betydelig enklere, sier Willy Sørum.

SISTE NYTT
Omsetningen til senteret er fordelt omtrent like mellom proff- og forbrukermarkedet. Det betyr også at dette er stedet hvor du finner alt du trenger av utstyr og verktøy. Som en batteridrevet spikerpistol.

Dette er jo en radikal forbedring hvor du slipper å forholde deg til en kompressor og lange slanger, understreker Sørum.
Monter har to kranbiler som bistår deg hvis du trenger å få hjem større enheter som også skal løftes inn på tomta eller inn i boligen. For mindre ting får du låne en tilhenger gratis.

Saken fortsetter under bildet.

 KLAR FOR VINTEREN: – I høst kommer vi opp med en ny og utvidet ovnsutstilling, sier Willy Sørum.
FORMIDLER FAGFOLK
Og skulle det være slik at du vil ha bistand av en profesjonell håndverker, kan du trygt benytte deg av Montér Byggeservice.

Når du velger en håndverker gjennom oss, kan du også se på oss som en referanse for den håndverk- eren. Vi vet at dette er dyktige, seriøse fagfolk, poengterer Sørum.
Dermed slipper du å bruke tid på å lese anmeldelser og lete opp andre referanser, og kan likevel stole på at håndverkerne er kyndige og seriøse.