VITENSKAPELIG TIL VERKS: – For å få en flott skitur er du helt avhengig av å velge den rette type ski, sier Kristian Dyrhaug Kristiansen. Her bruker hans butikk SkiSelector for å kartlegge skiens egenskaper.

Din personlige guide til
den gode opplevelsen

Skrevet for intersport mosjøen
14.01.2020 19:04

Optimale ski? Åpen eller lukket haspel? Tursko tilpasset Vefsn-terrenget? Skreddersydde alpinstøvler? Uansett hva du trenger av utstyr eller råd, Intersport i Mosjøen er din garantist for den gode opplevelsen.

– Feil ski ødelegger alt. For barn kan en dårlig start bety at de for alltid går glipp av magien med en flott skitur.

AVGJØRENDE KUNNSKAP

Kristian Dyrhaug Kristiansen hos Intersport i ­Mosjøen er god over gjennomsnittet opptatt av faget – i alle ordets betydninger. For butikken selger ikke bare gode produkter, de selger også en omfattende kompetanse, noe som er helt av­gjørende for at du som kunde skal bli fornøyd.

– Her ser vi hvordan skien fungerer mot under­laget. Denne maskinen overlater ingenting til tilfeldighetene.

Saken fortsetter under bildet.

SLIPEMASKIN: Intersport har investert i en egen slipemaskin for ski. – Det handler om å tilby optimale tjenester for kundene, sier Kristian Dyrhaug Kristiansen.TESTER ALLE SKIENE

SkiSelctor er navnet på en avansert maskin som sjekker hvordan skiene oppfører seg med tanke på hvor stort trykket er mot bakken. Hvilket igjen ­betyr at felleski, som er det beste valget for de fleste, må velges ut fra hvor tung brukeren er.

Intersport i Mosjøen selger nærmere 700 skipar i året. Samtlige blir testet og målt før de blir lagt ut for salg.

Så stopper det jo ikke der. Intersport har også investert i en egen slipemaskin, slik at de kan tilby optimal struktur for kundene. De sørger også for å form-støpe alpinstøvler, slik at de passer perfekt til kundenes føtter.

DIN PERSONLIGE GUIDE

Og slike ting blir lagt merke til. Den beste markedsføringen er jungeltelegrafen, hvor fornøyde kunder skryter av service- og kvalitet. For det er ikke til å stikke under en stol at i dagens marked finnes det et vell av merker, typer og prisklasser.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE-BEDRIFT: Mamma Mette Dyrhaug har 35 års erfaring fra bransjen og er den som holder et ekstra øye med butikkens kleskolleksjon.

Det betyr igjen at kundene, med mindre de har gjort særdeles grundig research på egenhånd, er prisgitt profesjonelle ekspeditører som faktisk vet hva de snakker om. Hos Intersport får du din personlige guide – som du kan stole på.

– En løpesko er ikke en løpesko, her må vi ta hensyn til fotens anatomiske form, slik at kunden får rett type. Vi benytter Footbalance speilkasse og kamera for å analysere foten og pronasjon slik at kunden får riktig sko. Om nødvendig støper vi også egne såler slik at passformen blir korrekt.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEBEDRIFT: Kristian Dyrhaug Kristiansen og mamma Mette Dyrhaug er stolte over å kunne presentere et skikkelig fagbutikk.

Hvilket er en innstilling som også går igjen når det handler om å finne den rette sykkelen til folk, enten det er snakk om en vanlig eller en elektrisk modell. Og ved å handle hos Intersport er du også sikret at butikken kan skaffe deg reservedeler innen rimelig tid.

I tillegg vil du ved en service, på linje med biler, få oppgradert programvaren. Hvilket ofte fører til at du rett og slett får en enda bedre sykkel.

DEN PERFEKTE KOMBINASJONEN

At butikken er etterspurt viser også det faktum at de plutselig får inn bestilling på 170.000 leirduer til Rana Skytterlag. De har også et tett samarbeid med lokal alpinklubber, da også med tanke på å komme frem til anbefalte utstyrspakker for barn og unge som ikke trenger å sprenge familiebudsjettet.

– Vi setter vår ære i å finne den perfekte kom­binasjonen av pris og kvalitet, sier Kristian Dyrhaug Kristiansen.