FARGERIKT UTVALG: Heidi Grolid er fagansvarlig i malingsavdelingen og her gir hun Terje Stormo tips om hvilken fargekombinasjon og malingstype hun vil anbefale til hans siste prosjekt.

Din komplette leverandør

Skrevet for Coop Helgeland
23.04.2019 14:14

Som gammel snekker legger han lista høyt, men fagfolkene hos Coop Byggmix har bestått testen med glans.

– Jeg har vel vært innom det som finnes av butikker og leverandører og konklusjonen er rimelig grei:  – Her får jeg absolutt alt jeg trenger og i tillegg sitter staben på uvurderlig kunnskap, sier Terje Stormo.

BEFRIENDE KONTROLL

Han har nettopp fullført oppussingen av sin tredje leilighet og har fått føle på kroppen hva det betyr å han en butikk som leverer på alle punkter.

Saken fortsetter under bildet.

KUNNSKAPSRIKE FOLK: Stamkunde Terje Stormo slår av en prat med butikksjef John Asbjørn Johansen: – Det er alltid like hyggelig å komme hit, for her har de absolutt alt jeg trenger, sier Stormo.– Det er jo stress nok i seg selv å drive med oppussing, så da er det direkte befriende å vite at leveransene er under kontroll.

Den garvede oppusseren satte stor pris på at han endelig fant en komplett leverandør av alt fra det danske Nettoline-kjøkkenet til parkett, belysning, terrasse-planker og skruer.

SENTRAL BELIGGENHET

– Vi ser at beliggenheten vår er ideell med tanke på at vi dekker et sentralt område av Helgeland, hvor det også er mange som bygger seg hytter, sier butikksjef John Asbjørn Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

TOPP SERVICE: Trenger du å få kappet til material på mål, står fagfolkene hos Coop Byggmix klare til innsats. Her er det Kristoffer Hugdal som svinger kappsaga.Og for hyttebyggerne er det en stor fordel at Byggmix også sørger for at varer og materialer blir levert på døra, slik at kundene slipper å tenke på en omfattende logistikk.

Hvilket igjen er et resultat av det store mantraet som gjennomsyrer hele butikken: – Service!

KUNDEN ER SJEFEN

For også her, som ellers i Coop, finnes det bare én virkelig sjef, og det er kunden.

Med sine 1.500 kvadratmeter med butikk pluss trelast-lager,  har butikken sikret seg tilstrekkelig med plass til at de hele tiden kan ha et fyldig og velassortert utvalg innen det aller meste.

– For eksempel har vi et stort sortiment innen gulv-belegg, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

SOLID PORTEFØLJE: Bare innen maling, lakk og beis har Coop Byggmix er svært bredt utvalg, noe øker sjansen for at du som kunde får ønskene dine innfridd.OMTANKE BAK SALGET

Men også innen maling, flis, lys og verktøy har Byggmix satset tungt. Målet er et kundene skal kunne finne alt han eller hun trenger, på ett sted. Samtidig er det er mål at du skal slippe unna med så få besøk på butikken som mulig.

 – Vi har definert det som ”omtanke-salg”. Det er vår jobb å ligge i forkant slik at vi forstår kundene behov og kan kvalitetssikre at de har alt de trenger for å få utført jobben.

 – Kjøper du maling så sjekker vi at du har pensler, rørepinner, maskeringstape, plast, sandpapir og hva som ellers måtte være nødvendig, understreker Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

LYS FRAMTID: Coop Byggmix satser tungt på en rekke områder, blant annet ved å ha et bred utvalg innen belysning. – Vårt mål er at kundene skal kunne finne alt på ett sted, sier Arne Myrvang.TUNG KOMPETANSE

Et annet stort pluss er en meget rutinert stab hvor flere har over 30 års erfaring fra bransjen, noe som er gull verdt:

– Det er ingenting som kan erstatte medarbeidere som har inngående kunnskap både om produkter og materialer, men også vær og lokal geografi. Alt dette betyr noe nå du skal skape den optimale handleopplevelsen.

Saken fortsetter under bildet.

STORT OG SMÅTT: Skal en byggvarebutikk lykkes, handler det også om de små detaljene. Som at du finner akkurat de rette skruene du jakter på.SØMLØST OG POSITIVT

Topp service betyr også at alt av reklamasjoner og klager skal håndteres med det dypeste alvor og stor fleksibilitet.

 – Vårt eneste mål er å løse problemet som har oppstått for kunden, så blir det vår jobb å ta runden med leverandøren. Coop Byggmix skal være garantisten for at ditt møte med oss blir sømløst, behagelig og positivt, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

EN STERK MERKEVARE: – Med Coop Helgeland i ryggen og fantastiske medarbeidere på laget har vi klart å skape en solid merkevare innen bransjen, sier butikksjef John Asbjørn Johansen.SKREDDERSYDDE RÅD

Så enten du føler at du har ti tommeltotter eller er den som har garasjen full av elektrisk verktøy, hos Coop Byggmix får du råd og tips tilpasset nettopp ditt kunnskapsnivå.

 Og det er noe en stamkunde som Terje Stormo vet å sette pris på:

Saken fortsetter under bildet.

VARM ANBEFALING: – Jeg kan virkelig anbefale Coop Byggmix i Sandnessjøen. Utvalg, kvalitet, service og kunnskapsnivå er helt på topp, sier Terje Stormo.– Flinke og kunnskapsrike folk, veldig god service, høy kvalitet på produktene og konkurransedyktige priser. Det blir ikke bedre enn det.