SOLID AKTØR: – Vårt mål er å skape en tryggest mulig ramme for selger og kjøper. Vi tar aldri noen snarveier, alt skal være dokumentert, sier daglig leder hos REDE Eiendomsmegling, Stig Magne Øie.

Din garantist for en
trygg bolighandel

Skrevet for rede eiendomsmegling
22.11.2019 19:00

Kjøp og salg av en bolig handler om millionverdier. Da er det gull verdt å ha en profesjonell og lokalkjent aktør med på laget.

– Vårt mål er å skape en tryggest mulig ramme for selger og kjøper. Vi tar aldri noen snarveier, alt skal være dokumentert, sier daglig leder hos REDE Eiendomsmegling, Stig Magne Øie.

REDE er den desidert største eiendomsmegleren på Helgeland, med kontorer på Mo, i Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund. Selskapet teller 24 medarbeidere som besitter tung kompetanse, lang erfaring og inngående kjennskap til markedet.

Saken fortsetter under bildet.

REDELIG: – Det er helt avgjørende at vi sørger for at både kjøper og selger får absolutt alt av nødvendig informasjon. Her skal det ikke dukke opp noen overraskelser i ettertid, sier eiendomsmegler Ninni Moldrem.

DET BESTE LAGET

Og nettopp medarbeiderne er nøkkelen til suksess. Her finner du en blanding av garvede veteraner og nytt blod. Felles for dem alle er at de hundre prosent går god for bokstavene i firma-navnet REDE, som står for Redelig, Engasjert, Dyktig og Effektiv.

– Vi hadde aldri klart å opparbeide oss den posisjonen vi har og den tilliten vi nyter uten dedikerte medarbeidere som brenner for å skape en optimal kundeopplevelse, sier Øie.

Og i Mosjøen sitter det et team som har inngående kunnskap om de lokale markedet og vet hva som skal til for at kjøp og salg av bolig skal bli en harmonisk opplevelse.

Saken fortsetter under bildet.

TRYGG ERFARING: –Tid er penger og med en erfaren aktør med på laget er du sikret at det blir fremdrift og at tidsfristene blir holdt, poengterer eiendomsmegler Vidar Sviund.

BRENNER FOR JOBBEN

– Det er helt avgjørende at vi sørger for at både kjøper og selger får absolutt alt av nødvendig informasjon. Her skal det ikke dukke opp noen overraskelser i ettertid, sier eiendomsmegler Ninni Moldrem.

Det handler om å gi alt for jobben og alltid være villig til å gå de ekstra skrittene som sørger for at oppdragsgiveren blir fornøyd:

– Det som er særlig givende hos REDE er følelsen av fellesskap. At det er én for alle og alle for én. Vi trekker hele tiden veksler på hverandres kunnskap og erfaring, understreker Vidar Sviund.

Saken fortsetter under bildet.

SKREDDERSYDD FOR DEG:  – Vi legger ned mye tid og arbeid i å snakke grundig med kundene for å kartlegge alle behov, alle sider av saken. På den måten kan vi tilby en skreddersydd løsning som passer inn akkurat der og da, sier eiendomsmeglerfullmektig Lise Blakstad.

LIVSVIKTIGE DETALJER

Nå er det ingenting i veien for at du selv kan sørge for kjøp og salg av bolig, men da skal du også vite hva du gjør. For det har etter hvert blitt skjerpede krav til hva som må være på plass i en slik prosess. Små detaljer kan fort bli kostbare hvis du ikke følger med i timen.

– Så er det også slik at tid er penger og med en erfaren aktør med på laget er du sikret at det blir fremdrift og at tidsfristene blir holdt, poengterer Sviund.

EN UNIK PRESENTASJON

Det faktum at REDE er den største eiendomsmegleren på Helgeland, gir deg også noen ekstra fordeler:

– Vi har en stor kundemasse og kan presentere din bolig på en slik måte som få av våre konkurrenter kan tilby deg. Gjennom vår samlokalisering med regionens egen bank, Helgeland Sparebank, har vi utstillingsvindu mot de travleste gatene i alle fire byene på Helgeland, sier eiendomsmeglerfullmektig Lise Blakstad.

Saken fortsetter under bildet.

SPENNENDE PLANER: – I løpet av snart fem år har vi sikret oss en sentral posisjon på Helgeland. Og vi har flere, spennende planer som skal realiseres i årene som kommer, sier daglig leder Stig Magne Øie.

TILBYR SKREDDERSØM

For en hver kunde er et kjøp eller salg en unik hendelse, en milepæl i livet. Det betyr også at ingen kunder er like, det vil alltid være et personlig element inne i bildet:

– Vi legger ned mye tid og arbeid i å snakke grundig med kundene for å kartlegge alle behov, alle sider av saken. På den måten kan vi tilby en skreddersydd løsning som passer inn akkurat der og da, sier Blakstad.

EN OFFENSIV AKTØR

Neste år fyller REDE fem år og utviklingen har vært rivende. Fra dag én har selskapet lagt seg på en offensiv linje.

Og i disse dager lanseres et nytt prosjekt – Alfheim Oase – med 50 leiligheter over to byggetrinn. Dette er et spennende prosjekt som vil være med på å utvikle byen i tiden som kommer. 

SPENNENDE FREMTID

– Hver dag er fylt med nye utfordringer. Men det viktigste for oss i REDE Eiendomsmegling er å sørge for lykkelige kjøpere og selgere. En bolig er grunnmuren i et hvert liv og da er det både en stor forpliktelse og ære å få lov til å være med på å sikre dette for folk i alle aldre, sier daglig leder Stig Magne Øie.