SUNT OG GODT: – For oss handler det om at frukt- og grønt-avdelingen skal skinne hver time, hver dag. For dette er noe vi vet kundene setter pris på sier Lill Heidi Kjærstad (t.v.) og Hege Romstad hos Extra Mosjøen.

Det lille ekstra
gjør en stor forskjell

Nå kan du sikre deg fem om dagen, til rekordgunstige priser.

– Vi vet at kundene våre verdsetter et stort utvalg av frukt og grønt. Derfor er vi stolte over å kunne tilby 11 prosent medlemsbonus på nettopp disse varene, sier Hege Romstad og Lill Heidi Kjærstad hos Extra Mosjøen.

Det betyr at du for hver hundrelapp du bruker på fersk frukt og grønnsaker, får du 11 kroner tilbake. Det er ikke uvanlig for en familie å bruke opp til 1.000 kroner i måneden på frukt og grønt, noe som utgjør 12.000 kroner i året. Meddin Coop-bonus sparer du dermed hele 1.300 kroner

Saken fortsetter under bildet.

KOMPLETT UTVALG: Den økologiske serien Änglamark har blant annet et komplett utvalg av urter.

SUNT OG NÆRINGSRIKT

Stadig flere blir opptatt av å lage en sunn og næringsrik meny. Da er tilgangen til gode råvarer helt avgjørende. Og på Extra får du nettopp det, det lille Extra. Du kan velge mellom prisgunstige produkter og den økologiske serien til Änglamark. Sistnevnte stiller også med et komplett utvalg av urter.

Medarbeiderne på Extra Mosjøen bruker mye tid på å sjekke at alt er ser bra ut i frukt- og grønt- avdelingen. For dette blir på en måte litt av det visuelle hjertet i butikken.

ET TILBUD TIL ALLE
Med et ekstra stort utvalg blir det også plass til å sørge for at flere grupper finner nettopp det de jakter på. Som produkter uten gluten og laktose- og vegan-varianter.

– Her har det skjedd en eksplosjon de siste årene hvor både utvalg og kvalitet har økt betraktelig, sier Hege Romstad.

Saken fortsetter under bildet.

EN NY VERDEN: – Vi er stolte over å ha et veldig bredt utvalg av varer uten gluten og laktose, samt ulike vegan-varianter, sier Hege Romstad.

Både eksterne produsenter og Coop selv jobber hardt med å utvikle nye tilbud innen alt fra melblandinger, brød, pasta og sauser. Og i stedet for melk kan du i dag dra nytte av ris-, soya- eller havremelk.


EGEN GARN- OG STRIKKE-KOLLEKSJON
Når du har et ekstra stort utvalg til ekstra lave priser, handler det også om gi kundene noe mer. Det er da Mjuk Garn, Coops egen garn-kolleksjon kommer inn i bildet. Det er også designet helt egne kolleksjoner med strikkeoppskrifter til baby, barn og voksne. På Mjukstrikk.no kan du laste ned oppskriftene til disse, helt gratis!

Saken fortsetter under bildet.

MYKE VERDIER: – Garnserien fra Mjuk har blitt veldig populær og så er det en stor bonus at du kan laste ned gratis strikke- oppskrifter, sier butikksjef Hilde Lamo på Ekstra Halsøy.
Butikksjef Hilde Lamo på Ekstra Halsøy er selv en ihuga strikkeentusiast og vet hvor mye det betyr at du kan få tak i det du trenger i ditt eget nærmiljø.
– Vi har flere ulike garntyper i nøye utvalgte fiber- kvaliteter, slik at du kan finne nettopp det du selv trenger, sier Lamo.

Garnet er produsert av House of Yarn, som er Nordens største merkevarehus, grossist og produsent av kvalitetsgarn, strikkedesign og accessoirer til faghandel og kjedebutikker.

– Derfor kan vi også garantere at garnet er produsert i henhold til nasjonale og internasjonale lover for bruk av kjemikalier, understreker Lamo.

House of Yarns samarbeidspartnere er dessuten medlem av Initiativ for Etisk Handel – IEH. Dette skaper en ekstra sikkerhet for deg som strikker og for dem som du strikker for.

Saken fortsetter under bildet.

Effektiv hverdag: – For meg, som har Extra Halsøy som nærbutikk, betyr det mye at jeg kan bruke automatiske kasser og slippe unna køen, sier Tonje Larsen (28).DIGITALT OG KJAPT
I en travel hverdag vil du gjerne bruke minst mulig av tid og krefter når du skal i butikken. For å gjøre din handleopplevelse så smidig som mulig har du nå flere valg, hvis du ikke vil stille deg i kø i den tradisjonelle kassa.

  • Du kan bruke en selvbetjent kasse hvor du scanner i varene og betaler med kortet ditt.
  • Du kan bruke Coopay, en tjeneste som er tilgjengelig for alle Coop-medlemmer som har installert Coop medlemsap pen. Du betaler ingen gebyrer eller ekstra kostnader når du bruker Coopay - betalingen skjer fra det kortet du velger å legge til i appen.


Tonje Larsen (28) fra Mosjøen er en av dem som synes automatkassen er et stort fremskritt:

Jeg slipper å stå i kø og handelen går raskt og effektivt.
28-åringen, som til daglig jobber innen omsorgs- sektoren, har Extra Halsøy som sin nærbutikk og er storfornøyd med det:

Her finner jeg alltid det lille ekstra, samtidig som prisene er lave. Det blir ikke bedre enn det.