DE HJELPER DEG Å SKAPE

LYKKELIGE HJEM
Lang erfaring, tung kompetanse og spisset kunnskap sørger for at Happy Homes Malerbua er din garantist for et vakkert hjem.

– Vi skal skape en best mulig handleopplevelse sier f.v. Tor Morten Strøm, Anita Mikalsen og Per Arne Moe Jacobsen.

Vi har vært her siden 1958 og kjenner området veldig godt, sier Per Arne Moe Jacobsen. Så ble 2020 det merkelige året, hvor en pandemi paradoksalt nok førte til at betydelig flere brukte tid og krefter på å pusse opp hjemme.
Mange forbinder oss naturligvis med maling, men som faghandler har vi alt man trenger for den perfekte oppussingsjobben. Vi har alt innen gulv, keramiske fliser, teppegulv, måltilpasset solskjerming, unike tapeter som finnes kun hos oss, samt alt tilbehør man trenger, sier Tor Morten Strøm.

SOLIDE, VAKRE OG VARME GULV

Og noe mange er opptatt av er gulv. I år bærer dette temaet preg av økt fokus på bærekraftig miljø, flere farger og mønster.
Dette gjelder alle typer gulv; parkett, laminat, tepper, belegg og malte gulv, sier Tor Morten Strøm. Den klare bestselgeren er korkvinyl. Dette er en bærekraftig løsning som kommer i flere forskjellige kvaliteter, størrelser og mønstre. De stille og lune MaxWear og MaxWood-gulvene fra svenske Golvabia
er de variantene som Happy Homes selger mest av. Butikken i Mosjøen er en av landets største på disse gulvene. I tillegg tilbyr de gulvvarme som kunden kan install- ere uten elektriker og har sett økning i gulvvarmesalg de siste årene.

Bestselger: – Korkgulvet Maxwear er vår bestselger når det gjelder gulv. Bærekraftig og enkelt å legge, sier Tor Morten Strøm.

 


KVALIFISERTE RÅD

Som kunde er du opptatt av å få best mulig service, tips og råd når du kommer inn i butikken. Det er her Happy Homes Malerbua scorer høyt. For her finner du medarbeidere som virkelig vet hva de snakker om. Her får du hele tiden kvalifiserte råd om hva som passer best for nettopp deg og din bolig. Slik som fargevalg. Dette er noe som påvirker rom- følelsene:
Bruker du lyse farger vil veggene visuelt skyves ut i rommet. Motsatt vil mørke farger trekke veggene-inn, sier Anita Mikalsen.
Hun anbefaler også at du i små rom bør holde deg til ton-i-ton farger fremfor kontrastfarger. Det gir et roligere uttrykk og får rommet til å virke større.

Store på tapet: – Vi er stolte over at vi fortsatt kan tilby en bred kolleksjon med kvalitets-tapet, sier Anita Mikalsen.

MANGE HENSYN Å TA
Bruk fargene for å oppnå balanse i rommet. En god regel er at gulvet skal være mørkest, veggene lysere og taket lysest. Et hvitt tak gir følelse av økt høyde. Ved å beholde gulvlistene lyse og så nær veggfargen som mulig, blir vegghøyden ytterligere understreket, sier Mikalsen. Utendørs er det også mange hensyn å ta. Hos Happy Homes Malerbua får du kvalifiserte råd om hva du skal ta hensyn til, hvordan fargene oppleves og hva det er smart å tenke på.
Å male et helt hus utvendig er en stor jobb, men så blir det også vakkert når du er ferdig, sier Moe Jacobsen. Men du må ta hensyn til beliggenhet, hvordan er fargene på husene rundt, hva er husets stil, ønsker du kontraster og hvordan vil fargen se ut på store flater.
Så er kanskje det aller viktigste du gjør en grundig rengjøring før du går i gang. Ikke slurv med husvasken før du maler, oppfordrer Strøm.

 

DET LILLE EKSTRA

Hos Happy Homes Malerbua er de opptatt av det lille ekstra som alltid skal ligge i bunn. De jobber hardt Hver dag for å skape gode handleopplevelser. Som det faktum at de kjører varene hjem til deg - gratis! Skulle du være i beit for en god håndverker, så kan Malerbua også komme med anbefalinger. De vet om fagfolk på alle felt, fagfolk som de kan gå gode for. Alt dette for å skape en så god service som mulig for de som kommer innom. Det faktum at de vant Gullserviceprisen under Gullhanen i 2019 er et synlig bevis på at service ligger i blodet hos de ansatte. Vi har veldig mange trofaste stamkunder, men også den yngre generasjonen setter pris på vår kompetanse, understreker Moe Jacobsen. Det faktum at de er med i Happy Homes, Nordens største faghandelskjede, betyr også at de har solid kompetanse i ryggen og en solid garanti for at du får

 

Fargerikt utvalg: – Hos oss finner du alltid akkurat den fargenyansen du trenger, både innen- og utendørs, sier Anita Mikalsen.