Comfort Mosjøen er en totalentreprenør av leiligheter, hus og hytter

Når det skulle bygges et bad der ingen skulle tru at nokon kunne bu, måtte de være ekstra kreative og løsningsorienterte


One stop shop

Comfort Mosjøen har en totalrenovert butikk hvor kundene søker inspirasjon og veiledning. Men visste du at Comfort har mange rørleggere i staben, og er en totalentreprenør på hele Helgeland? Her får du alt innen rør, på ett sted. I 25 år har de hatt en jevn vekst, og selve grunnmuren i bedriften, rørleggerne og deres fagkompetanse, ligger bak suksessen. 
- Vi er til sammen 14 ansatte ved Comfort Mosjøen. Det inkluderer to flinke lærlinger, forteller Hanne Arstad. 
Comfort Mosjøen er en totalentreprenør og tar renoveringer av leiligheter, hus og hytter. Dette inkluderer rørleggere, elektriker, interiørarkitekt, snekker, betongarbeider, gassinstallasjoner og mer. 
- Vi har også god erfaring fra oppdrag for næringsliv, stat og kommune, og vi samarbeider svært godt med byens byggmestere, sier Knut-Roger Stenvall. 

Riktig kompetanse
- Vi jobber med alt fra industri, vannbårne varmeanlegg og renseanlegg for vann og avløp. Vi har også mye å henge fingrene i med bad, servicerørlegging og prosjekter, sier Stenvall. 
Comfort Mosjøen sto bak enorme prosjekt som vann- og avløpsanlegget under byggingen av veipakke Helgeland. 
- På så store prosjekt trenger entreprenørene å etablere en liten landsby for de ansatte med overnatting og kantine. Dette krever vann- og avløpsanlegg med god planlegging i samarbeid med entreprenør.  
De er opptatt av å løfte frem de ansattes kompetanse i faget. I butikken selges det fliser og utstyr til badet, men mange kommer også for å få råd og veiledning.  
- Vi er opptatt av hva som rører seg i markedet. Nå er det mye fokus på vannbåren varme, luft-vann og væske-vann varmepumper, varmtvannsberedere, renseanlegg, gassanlegg og gasspeiser. En av gassinnstallasjonene har vi montert i Lofoten, så vi har en voldsom radius, sier Stenvall. 

Kreativ og løsningsorientert
Når det skulle bygges et bad der ingen skulle tru at nokon kunne bu, måtte de være ekstra kreative og løsningsorienterte. 
- Vi hadde et artig prosjekt på Flatøya ved siden av Gåsvær på Helgelandskysten. Her var det totalrenovering av et hus fra 1800-tallet. Etter tre dager hadde vi badet ferdig. Det er artig med slike prosjekt, hvor man må se etter gode, alternative løsninger. Og resultatet ble spektakulært. Det er slik vi liker det, sier Stenvall.