Rent-A-Wreck: – Å komme inn i en kjent utleiekjede gav oss et fantastisk løft, sier Kåre Bergsnev.

BUSS, VERKSTED OG RENT-A-WRECK

Bilverkstedet er offentlig godkjent og utfører service og reparasjoner selv på moderne og avanserte biler – uansett merke


Navnet og logoen er beholdt, men dagens HTS Mosjøen er noe helt annet enn det trafikkselskapet helge­lendingene ­vokste opp med. Nå handler det om å tilby ­tjenester fordelt på verksted, buss og bruktbilutleie.

– Vi har funnet frem til det, som for oss, er en optimal driftsmodell, sier daglig leder Kåre Bergsnev.

FLEKSIBEL BEDRIFT

Med fem fast ansatte som har bred erfaring og stor kunnskap, samt en dyktig lærling, kan HTS Mosjøen fikse det meste. HTS Mosjøen AS ble etablert høsten 2015 og leverer et bredt spekter av tilbud innen charterbusser, buss­ og bruktbilutleie. I tillegg har de et eget bilverksted som gjør at de ansatte kan veksle mellom ulike oppgaver.

Saken fortsetter under bildet.

FLEKSIBEL BEDRIFT: – Nøkkelen til vår suksess er at vi hele tiden har flere bein å stå på, fra verksted til buss og utleie av bruktbiler sier Kåre Bergsnev.

– Vi har fire turbusser og tre minibusser. Disse utfører oppdrag for alt fra pensjonistforeninger, korps, skoleklasser og bedrifter som trenger transport, sier Bergsnev.

Så er det også slik at hvis din forening eller bedrift har en person med sertifikat for minibuss, så kan du leie bare minibussen hos HTS Mosjøen. Hvis ikke, stiller de med svært erfarne sjåfører.

HTS Mosjøen bistår også VY og Widerøe de ­gangene toget eller flyet ikke kan gå som normalt.

TOPP MODERNE VERKSTED

Bilverkstedet er offentlig godkjent og utfører service og reparasjoner selv på moderne og avanserte biler – uansett merke.

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE VERKSTED: Bilverkstedet hos HTS Mosjøen takler alle typer biler. Her er Kent Inge Grønli i full gang med et oppdrag.

Alt blir gjort med deler av original kvalitet (originale deler), til konkurransedyktige priser og alle reparasjonene har en garanti på inntil 5 år.

HTS Mosjøen kan også skilte med rask respons, slik at du ikke må vente i fem uker på å få utført noe som tar en time eller to.

BIL NÅR DU TRENGER DET

I juni 2021 gikk HTS fra å drive et uavhengig bilutleiefirma til å bli en del av Rent-A-Wreck kjeden. Fra da har de økt bilparken med en bil i måneden, til at de nå har tolv utleiebiler tilgjengelige.

– Det var som natt og dag når vi kom inn i Rent-A-Wreck systemet. Aktiviteten gikk rett i været. Vi gikk fra å bare nå ut til kundene som allerede visste om oss til at det haglet inn med forespørsler, smiler Kåre.

Og har du bilen din inne til service eller repara­sjon hos HTS Mosjøen, får du tilbud om å leie en bil til 250 kroner dagen.

– Igjen, så er vårt ønske å skape et tilbud som er nøye tilpasset kundenes ulike behov, sier Bergsnev.


Klikk her for bestilling av verkstedtime og bilutleie