ALT TIL BILEN – PÅ ETT STED

Wang AS og Mekonomen sørger for et komplett tilbud, enten du trenger nye vindusviskere eller trenger gigantiske truck-dekk.


 

Store dimensjoner: Det er snakk om store dimensjoner når de ansatte hos Wang AS skal håndtere dekk til anleggsmaskiner. – Våre folk fikser alt, fra lite til stort, sier daglig leder Siv.

På plass for deg: Staben på Mekonomen står på for å gi deg et enklere bil-liv. Fra venstre Frode Andersen, Jim Rune Soløy, Adrian Wang Benjaminsen og Siv.

Dekk-ekspertene: Medarbeiderne hos Wang AS fikser absolutt alt på alle typer dekk. Fra venstre avdelingsleder Herleik Benjaminsen, Aleksander Johnsen, Fredrik Aune Aanes, Geir Forbergskog. Bak Håkon Grønbech Nyland. Ikke til stede Even Aanes.

Vi jobber hardt for at du skal finne alt du trenger på ett sted, sier daglig leder i Wang AS, Siv Wang.

For mannen og kvinnen i gata, er kanskje den velassorterte butikken i Øyfjellgata den som er mest kjent. En butikk spekket med alt du trenger for å gjøre bil-livet enklere.

FAGLIG RÅD
Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere alltid er oppdatert på varer og utstyr, slik at du som kunde får gode og faglige råd hvis det er noe du lurer på, sier Siv. Hos Mekonomen finner du et bredt utvalg av reservedeler og tilbehør av høy kvalitet - alt dette til rett pris. Her finner du barnestoler, bremseskiver, oppbevaringsløsninger, vaske - og sikkerhetsprodukter, batterier, batteriladere, lastestropper og en lang rekke andre, nyttige produkter.

BESTILLER DET DU TRENGER
Vi har drøyt 9.000 artikler på lager og da sier det seg selv at alt ikke får plass i butikken. Så hvis du ikke finner akkurat det du jakter på, sørger våre folk for at vi raskt kan bestille nettopp din vare, sier Siv. Mekonomen har flere verksteder i Mosjøen som hjelper deg med mindre og større reparasjoner, service og vedlikehold. Verkstedene håndterer i prinsipp alle bilmerker, gamle som nye.Vi legger stor vekt på at våre medarbeidere alltid er oppdatert på varer og utstyr, slik at du som kunde får gode og faglige råd hvis det er noe du lurer på.

Wang AS tilbyr ekspertise i alle typer dekk til personbil, last, anlegg, men også små dekk til snøfres, trillebår o.l. Firmaet lagerfører også et brett sortiment av kjettinger og lastesurringer som er sertifisert. Batterier, smørefett og olje til last, anlegg og landbruk.

STOR ETTERSPØRSEL
Vi merket tydelig dette når arbeidet med vindmølle- parken startet. Da kom det stadig forespørsler på dekk og utstyr i store dimensjoner, sier Siv.Wang AS tilbyr vulkanisering og reparasjon av dekk i alle størrelser. Som eneste firma i Nordland har de utstyr og eksperter som utfører oppretting av felger. Wang AS er også tunge innen ulike kjettingløsninger, fra privatbilder til store anleggsmaskiner. De tilbyr også et bredt utvalg av profesjonelle og sertifiserte lastestropper. De rykker også ut til kjøretøy som trenger hjelp med dekk, dette gjøres i samarbeid med bilbergingsfirma.

LEIER UT LOKALER

På toppen av dette leier Wang AS ut to selskapslokaler som du kan leie til konferanser, konfirmasjon eller bryllup. Det ene er på 200 kvadratmeter, det andre på 60 kvadrat- meter. Vi har også to ledige kontorlokaler hvis noen skulle trenger å leie et slikt, sier Siv. Samarbeidet mellom Wang AS og Mekonomen har skapt en stor synergi-effekt hvor de to selskapene utfyller hverandre på en meget god måte.
Dette kommer jo til sjuende og siste kundene til gode. De trenger bare å dra ett sted og så får de alle den hjelpen eller de produktene de trenger. Enten det er for å skape en enklere hverdag hjemme eller det er snakk om utstyr du trenger for å få utført jobben din i forhold til bilen, konkluderer Siv.