RASKT SUKSESS: – I løpet av ett år har vi etablert oss som en slagkraftig bedrift og mottakelsen har vært overveldende, sier daglig leder Tore Stokmo hos Haaland Mosjøen.

Alt du trenger - på ett sted

Alt du trenger - på et sted


 
Haaland Mosjøen feirer ettårs-dag og har allerede etablert seg som en slagkraftig aktør på Sør-Helgeland.
 
– Det har gått utrolig fort og mottakelsen har virkelig vært varmende, sier daglig leder Tore Stokmo.
 
Den første kontakten ble opprett i mai i fjor og 4. juni var Haaland Mosjøen etablert – midt under starten på en pandemi. Så startet rekrutteringen og i løpet av høsten begynte de første oppdragene å tikke inn.
 
EN KOMPLETT LEVERANDØR
Dette skjedde parallelt med at de overtok og pusset opp de gamle Elkjøp-lokalene på Øya. I dag har bedriften 22 medarbeidere og Stokmo ser ikke bort fra at de skal opp i rundt 30. Bedriften satser også tungt på lærlinger og får tre nye inn til høsten.
 
– Vårt mål er en komplett leverandør av alle tekniske fag til kunder i privat- og bedriftsmarkedet, sier Stokmo.
 
Det betyr:
·      Elektro
·      Rør
·      Varme og kjøl
·      Ventilasjon
 
På prosjektsiden er Haaland Mosjøen inne hos Alcoa, de gjør en større jobb på Mosjøen stasjon og det nye legesenteret.
 
DIN KOMPLETTE BADELYKKE
Privatmarkedet utgjør per i dag rundt 60 prosent av omsetningen og Haaland har bygget et tiltalende showroom i lokalene på Øya, hvor kundene kan få et klart innblikk i hvilke valgmuligheter de har når de skal renovere badet.
 
– Vi sørger for at alt blir gjort – fra A til Å, sier fagleder rør og prosjektleder Øyvind Helgå.
 
Det betyr at han kan tegne badet ditt i 3D, slik at du får sett at alt kommer på rett plass – der du vil ha det. Og Haaland tar prosjektledelsen, slik at du slipper å forholde deg til de ulike fagfeltene.
 
ET HAV AV MULIGHETER
Haaland Mosjøen er en del av Norges ledende fagkjede innen bad, nemlig Bademiljø. En kjede som omfatter 116 bedrifter, noe som gir en sterk slagkraft med tanke på priser, innkjøp og leveranser.
 
Ett synlig eksempel på dette er når den tunge produsenten Svedbergs lanserer en helt nye baderomsserie i samarbeide med den norske kjendis-designeren Halvor Bakke. Da er dette produkter som du får tilgang til hos Haaland Mosjøen.
 
– Serien «Epos by Halvor Bakke» handler om design, men først og fremst om muligheter. På en enkel og inspirerende måte skal kunden kunne velge mellom ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og kombinasjoner. Resultatet er en unik og personlig løsning som er tilpasset det enkelte bad, forteller Helgå.
 
10 ÅRS GARANTI
Badet er ett av de viktigste rommene i huset ditt. Da er det også betryggende at hvis du får jobben gjort av fagfolkene til Haaland Mosjøen, så er du i trygge hender:
 
– Bademiljøkjeden har 10 års tetthets-garanti. Og vi er en godkjent Bademiljø-bedrift. Dette betyr at du kan sove trygt om natten, vel vitende om at alt er dobbeltsjekket – helt ned til minste detalj, sier Helgå.
 
HAR DET GØY PÅ JOBB
Haalands visjon er «Fornøyde kunder gjennom motivert medarbeidere» og dette er noe som preger hverdagen hos den nye avdelingen i Mosjøen:
 
– Vi har vært så heldige at vi har kunne håndplukke flinke folk og har nå fått satt sammen et team som alle gleder seg til å dra på jobb hver dag, understreker Stokmo.
 
Han er også opptatt av at de som lokal bedrift, også skal handle lokalt. Derfor benytter de også lokale forhandlere når de skal sette opp bilparken.
 
– Vi har også hatt god erfaring med å arrangere kundekvelder for ulike grupper innen næringslivet, da får vi en god anledning til å presentere oss og vise frem den omfattende kompetansen som Haaland Mosjøen besitter, sier Stokmo.
 
BÆREKRAFT-FOKUS
Et annet viktig poeng er bærekraft. Haaland er Miljøfyrtårnsertifisert og har et sterkt fokus på å finne nye og smarte løsninger.
 
– Vi har allerede begynt å planlegge hvordan vi kan skape egen strøm ved å montere solcellepanel på taket, sier Stokmo.
 
Det samme gjelder en innfasing av elektriske biler, noe som blir stadig viktigere med tanke på at dette blir vektet i økende omfang når et anbud skal evalueres.
 
Med andre ord, det er en vital og offensiv ett-åring som feirer bursdag. Og en ett-åring som i løpet av kort tid har klart å bli en etterspurt aktør i det lokale markedet.
 
 

 TEGNER BADET DITT: Øyvind Helgå sørger for at du får tegnet badet ditt i 3D, ned til minste detalj. – Vi leder hele prosjektet, så slipper du å forholde deg til alle faggruppen som skal innom for å skape det perfekte badet, sier Helgå.

 


FLOTT SHOW-ROM: I lokalene på Øya har Haaland Mosjøen bygget opp et flott show-rom som viser deg hvilke muligheter du har når du skal pusse opp badet.
 
GOD PLASS: Det gamle Elkjøp-bygget er totalrenovert og har blitt hovedkvarteret til Haaland Mosjøen. – Her får du aldri problemer med å finne parkeringsplass, sier Tore Stokmo.

 
OFFENSIV AKTØR: Navnet Haaland har blitt synonymt med en offensiv totalleverandør av tekniske tjenester: – Det viktigste er at folkene våre trives på jobb. Det er da du får fornøyde kunder, sier Tore Stokmo.


 
DITT EGET EPOS: På en enkel og inspirerende måte kan du velge blant ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og ikke minst kombinasjoner. Resultatet blir en unik og personlig løsning tilpasset for nettopp ditt baderom. Ditt eget Epos. Skapt av dennorske kjendis-designeren Halvor Bakke, nå tilgjengelig hos Haaland Mosjøen.