PROFESJONELL LEVERANDØR: – Vår visjon er at du som kunde skal oppleve kvalitet i alle ledd, sier daglig leder Kåre Bergsnev i HTS Mosjøen AS.

Alle gode ting er tre

Skrevet for HTS MOSJØEN
17.01.2020 17:55

Buss, verksted og bruktbil-utleie danner en perfekt treenighet når HTS Mosjøen har skapt sin egen nisje i markedet.

Navnet og logoen er beholdt, men dagens HTS Mosjøen er noe helt annet enn det trafikkselskapet helgelendingene ­vokste opp med. Nå handler det om å tilby ­tjenester fordelt på verksted og buss. Og snart ­kommer også utleie av bruktbiler.

– Vi har funnet frem til det, som for oss, er en optimal driftsmodell, sier daglig leder Kåre Bergsnev.

FLEKSIBEL BEDRIFT

Med seks fast ansatte som har bred erfaring og stor kunnskap, kan HTS Mosjøen fikse det meste. HTS Mosjøen AS ble etablert høsten 2015 og leverer et bredt spekter av tilbud innen charterbusser og buss­utleie. I tillegg har de et eget bilverksted som gjør at de ansatte kan veksle mellom ulike oppgaver.

Saken fortsetter under bildet.

MODERNE VERKSTED: Bilverkstedet hos HTS Mosjøen takler alle typer biler. Her er Kent Inge Grønli i full gang med et oppdrag.

– Vi har tre turbusser og tre minibusser. Disse utfører oppdrag for alt fra pensjonistforeninger, korps, skoleklasser og bedrifter som trenger transport, sier Bergsnev.

Så er det også slik at hvis din forening eller bedrift har en person med sertifikat for minibuss, så kan du leie bare minibussen hos HTS Mosjøen. Hvis ikke, stiller de med svært erfarne sjåfører.

HTS Mosjøen bistår også VY og Widerøe de ­gangene toget eller flyet ikke kan gå som vanlig.

TOPP MODERNE VERKSTED

Bilverkstedet er offentlig godkjent og utfører service og reparasjoner selv på moderne og avanserte biler – uansett merke. Alt blir gjort med deler av original kvalitet (originale deler), til konkurransedyktige priser og alle reparasjonene har en garanti på inntil 5 år.

HTS Mosjøen kan også skilte med rask respons, slik at du ikke må vente i fem uker på å få utført noe som tar en time eller to.

Saken fortsetter under bildet.

FLEKSIBEL BEDRIFT: – Nøkkelen til vår suksess er at vi hele tiden har flere bein å stå på, fra verksted til buss og utleie av bruktbiler sier Kåre Bergsnev.

BIL NÅR DU TRENGER DET

Siste tilskudd er tilbud om leie av bruktbiler.

– Hvis du til daglig kjører en el-bil og trenger en kraftig firehjulstrekker for å hente opp båten, så kan du leie dette hos oss, sier Bergsnev. På den måten trenger du ikke å være eier av to biler for å dekke behov som dukker opp noen få ganger i året.

Og har du bilen din inne til service eller repara­sjon hos HTS Mosjøen, får du tilbud om å leie en bil til 250 kroner dagen.

– Igjen, så er vårt ønske å skape et tilbud som er nøye tilpasset kundenes ulike behov, sier Bergsnev.