Illustrasjonsfoto Foto: Roger Marthinsen

Oppfordrer mann til å melde seg

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
13.09.2019 11:00 - OPPDATERT 13.09.2019 11:31

En mann i 40-årene er siktet for å ha framsatt truslene mot Sandnessjøen Lufthavn. Politiet har enda ikke fått kontakt med vedkommende.

I forbindelse truslene som ble framsatt onsdag denne uken ble en mann i 60-årene pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet.

En annen mann, i 40-årene, er siktet for å ha framsatt truslene mot Sandnessjøen Lufthavn, det sier politiinspektør i Nordland politidistrikt, Linda Rømma i en pressemelding fredag. 

– Politiet har gjort undersøkelser for å finne ut hvor han befinner seg, men har ikke fått kontakt med vedkommende. Vi oppfordrer denne personen til å melde seg for politiet, slik at vi får avklart hans eventuelle rolle i saken.  Å melde seg frivillig vil være fordelaktig for en som er mistenkt for å ha gjort noe straffbart, sier Rømma. 

De to mennene som er siktet i forbindelsene med truslene er kjent av politiet fra før, og de kjenner hverandre, forklarer politiinspektøren.

– Mennene er siktet hver for seg, for hver sine handlinger. Politiet utelukker likevel ikke at det er en sammenheng, avslutter Rømma. 

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.