Foto: Kristian Rødvand

"Om Kulstad skole blir nedlagt forsvinner en viktig forutsetning for drifta av Halsøy Idrettslag"

Skrevet av Styret i Halsøy Idrettslag
03.12.2020 17:00

DEBATT: – Halsøy Idrettslag ber Senterpartiet og Arbeiderpartiet sørge for at barna og ungdommen i Halsøyområdet beholder sin skole i nærområdet, skriver styret i Halsøy Idrettslag

Kulstad skole – viktig for oppvekstmiljøet.

Halsøy Idrettslag er skuffet og bekymret over forslaget om å legge ned Kulstad skole. Kulstad skole   og barnehagene er viktige samarbeidspartnere for Halsøy Idrettslag. Våre aktiviteter, spesielt innen barneidrett, fotball og ski drives i nært samarbeid med skolen og barnehagene. Dette gir barna og ungdommen et mer fullverdig oppvekstmiljø.

Barnas vei inn i den organiserte idretten i Halsøyområdet går gjennom barnehagene og skolen. Idrettslaget bruker skolen gjennom vinterhalvåret for å gi barna et sammenhengende og godt aktivitetstilbud. Kulstad skole og barnehagene bruker også Halsøy Idrettspark og Ollmoen skianlegg til sine uteaktiviteter.

Halsøy Idrettslag og våre sponsorer investerer mye i idrettsanleggene våre for at barna og ungdommen i Halsøyområdet skal ha et godt aktivitetstilbud i nærområdet.

Halsøy Idrettslag mener veldig sterkt at om Kulstad skole blir nedlagt forsvinner en viktig forutsetning for drifta av Halsøy Idrettslag.

Halsøy Idrettslag ber våre politikere tenke nøye over om rollen som tillitsvalgte for barn og unge i Halsøyområdet ivaretas på en god måte ved  legge ned Kulstad skole.

Halsøy Idrettslag ber Senterpartiet og Arbeiderpartiet sørge for at barna og ungdommen i Halsøyområdet beholder sin skole i nærområdet,

Styret i Halsøy Idrettslag.

Debatt
Vefsn No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.